D-ale Bucureştiului

Cocalarul Juridic

Alex a întâlnit şi el (la multă vreme după Zoso şi Iepuraşul de la cocalari.com) mizerabila specie de cocalar pentru care „te dau în judecată” e traducerea în cocalareza elevată a lui „te sparg la dinţi”, „te bag în mă-ta” şi „muie”. (Eu unul cred că am fost martor la un eveniment istoric, la inventarea ei prin 2004, când un cioroi infect prins de mascaţi cu nişte chestii care se bagă în venă zbiera la reporter ca apucat de streche „ia, bă, camera d-aici, că te dau în judecată!!” Vorba doctorului Freud, trebuia să compenseze şi el prin ceva. Doar fusese de prea multe ori el cel judecat şi se spune că acela călărit de prea multe ori dezvoltă obiceiuri dosnice…)

Frătzyoare kok4l4r, înţelegem că ai crescut printre d-alde Prinţesa Magiei Albe, nepoata lu’ sora lu’ verişoara d-a treia a Mamei Omida, şi crezi că Tribunalul Bucureşti -fost Magazinul Junior- e vreun templu satanic unde se practică magia neagră, iar judecătoarea poartă robă neagră fiindcă e vreo vrăjitoare, dar realitatea e puţin diferită. S-ar putea să vezi că seamănă mai mult cu procesele din filmele americane, mai ales în ultimii 3-4 ani. În care de obicei pierde cine trebuie.

Rezumă-te la clasica „am pile la Poliţie”. Pentru informarea ta, e un fel de deviză care se trece pe blazoanele conlocuitorilor noştri mai cafenii. Probabilitatea de a o pomeni e cu atât mai mare cu cât sunt mai rupţi de foame şi îi ţine pe mâncare şi bere la PET piranda lor care o ia la muie pe 30 de lei la colţul blocului.

Lasă procesele unora care ştiu cu ce se mănâncă Dreptul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.