Crize · Mitocănia salvează România · Presa noastră cea de toate zilele

D-ale investitorilor strategici

  • Nokia pleacă altundeva de la Cluj. Zvonurile că s-ar muta în Republica Moldova sunt infirmate, deci momentan nu ştim unde vor pleca. Putem să sperăm, totuşi, că se vor duce la bunul lor prieten Dracu’.
  • Umblă nişte zvonuri că se orientează spre produse low-cost, de parcă jafurile pe care le produceau la Jucu ar fi fost vreun lux. Deja a apărut o poză a prototipurilor Nokia low-cost cu cameră şi alertă prin vibraţii:

  • Începând cu 2012, sloganul Nokia va fi „Fucking People”, iar toate telefoanele lor vor fi echipate cu ultima versiune de Sybian.
  • Cum ştii că Simona Sensual e confuză? Are un tampon Always în mână şi caută peste tot Nokia 700.
  • Nici n-a plecat bine Nokia şi deja ZTE, Huawei şi Bosch au început să dea târcoale. Deci ultima variantă a proverbului favorit al românilor este „Când îţi vine cheful de muncă …aştepţi să vină chinezii şi nemţii, până atunci poate îţi trece”.

2 gânduri despre „D-ale investitorilor strategici

  1. Categoric si fara indoiala Nokia fabrica cele mai bune telefoane, rezistente si fara fite. telefoanele nokia nu sunt telefoane ieftine !! Nokia vinde multe telefoane la preturi mai mari decat ale concurentei si totusi vinde cel mai mult pe cand concurenta la preturi mai mici nu reusesc sa tina pasul la vanzari cu Nokia. cocalar cu Nokia nu am auzit/citit, dar despre cocalar cu Iphone citesc aproape zilnic si am observat ca o parte din posesori de iphone sunt mult mai fustrati cand se face o comparatie intre un telefon cu android si iphone. Multi au telefoane scumpe dar nu cunosc specificatii (poate) sau nu folosesc decat o infima parte din ce poate acel telefon. Spun ca Nokia e proasta, dar 2.500 RON pe un Samsung dar nu au mai avut 100 pentru un handsfree si vorbesc in trafic tinand telefonul cu mana dreapta la urechea stanga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.