Presa noastră cea de toate zilele

Europenii noştri, la fel de eleganţi ca noi

După cum a aflat Cristi Serb, un alt Christian (adică Louboutin) se apucă de tenişi, deşi din poze se vede că sunt de fapt nişte başcheţi BDSM. Probabil vor să demonstreze că atunci când eşti un designer serios îţi permiţi să te doară la başcheţi de ideea de stil.

Capitala modei -Parisul- a demonstrat încă de prin iunie 2010, când am făcut pozele de mai jos, că apariţia valului de clienţi din Est distinşi ca nişte precupeţe şi rasaţi precum rasa conlocuitoare din Ferentari trebuie întâmpinată cu capodopere ale creaţiei celor mai imaginativi dintre designeri.

Pentru început, şi-au exersat talentul pe nişte cizme UGG, păstrându-le în acelaşi timp linia originală atât de bine încât le recunoşti de la o poştă – cum le vezi îţi vine să strigi „uuuuuuuugggghhhhh!!!”

Evident, o adevărată doamnă nu îşi permite să nu asorteze întru totul cizmele UGG la nişte blugi albi strâmţi.

Fiindcă eleganţa şi comoditatea sunt atribute de bază ale unei ţinute potrivite pentru o lady, nu putea lipsi un treling cu tot cu gluga sa, pentru o ieşire seara în limuzina BeMWe (cu trapă) din recolta renumitului an 1985, rodată corespunzător prin cei 500 000 de kilometri de pe bord.

După cum se vede, crucile cu paiete aurite complementează în cel mai elegant mod posibil crucea împletită din şiret aurit atârnată ca o decoraţie de oglinda BeMWeului şi omoloaga ei de la gâtul viguros, adipos şi muşchiulos al partenerului distinsei doamne.

Disclaimer: în ciuda abilităţilor sale cunoscute de tot Hi5-ul, Adobe Photoshop nu s-a implicat câtuşi de puţin aici. Ambele poze sunt făcute de mine pe 8 iunie 2010, într-un boutique de pe Champs-Élysées. Eleganţă pariziană adevărată, mânca-ţi-aş!

3 gânduri despre „Europenii noştri, la fel de eleganţi ca noi

  1. Plin de cocalari orasul asta. Muritori de foame care strang sa isi ia blugi Guess sau D&G ( sau cum se scrie ) si un tricou cu sclipici ( ca de ‘ merge de club ), pantofi Lacoste de 500 lei si bineinteles celebra curea pe care scrie RICH. pitipoance masculine. In alte orase nu vezi atata snobism si taranie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.