Mitocănia salvează România · Românii noştri cu care ne mândrim

De la blogări (ai patriei cu IQ mediu de 94) adunate

  • Arhi se întreabă retoric de ce un partid de postaci de câţiva ani încoace tună şi fulgeră împotriva dreptului egal la vot. Fiindcă nici în 2004, nici în 2008, nici în 2009 şi probabil nici în 2012 nu a ieşit şi nu va ieşi „cine trebuia”, aşa cum trebuia să fie Ceaşcă reales la al paişpelea Congres. PD(-L) e cu Băsescu? Jos Pedeleul! Parlamentul e cu Băsescu? Jos Parlamentul! Curtea Constituţională e cu Băsescu? (Eu nu prea cred.) Jos judecătorii! Acum au ajuns la: „Poporul a votat cu Băsescu? Jos poporul!!”
  • Nişte români verzi sunt convinşi că o româncă la fel de verde trebuie să fie cam naşpa. Ceva-ceva trebuie să aibă ea, că are nasul un pic mai strâmb, că are un ochi mai mic, că are cu 57362070 fire de păr mai puţin decât ar fi vrut ei. Dacă ar fi fost orice altceva, thailandeză, braziliană, angoleză, s-ar fi făcut preş în faţa ei.
  • Lorena a aflat că tipii care îşi spun advărtaizări sunt nişte nerds cu pula mică şi curlingăi fără coloană vertebrală. Ar trebui să afle că tot ei mai sunt şi o specie de poponari atât de urâţi încât nu s-ar uita la ei niciun bărbat adevărat. De asta ar trebui ca în publicitate să lucreze numai femei.
  • Un golănel scârbos, infect, impotent, socialist, comunist şi probabil şi buzoian a hrănit un şarpe cu o pisică vie. Ca să se spele de păcat va trebui să-i dea şarpelui la viitoarea masă pe apărătorii câinilor maidanezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.