Presa noastră cea de toate zilele

Americanii îşi confirmă reputaţia de dăştepţi

Un vajnic blogger american, ceva mai inteligent decât media lor de IQ, care stă puţin mai bine ca a noastră, zbura odată cu avionul (cursă internă), împreună cu doi tipi pe care îi credea a fi gay prin felul cum îşi vorbeau între ei şi care până la urmă i-au confirmat că sunt. La un moment dat apare stewardesa şi începe să servească pasagerii. Unul dintre gay, fiţos cum trebuie să fie un gay adevărat, zice ceva de genul:

– Cafeaua la pahare de plastic nu are gust, şi apoi nu vreau să fie folosit şi aruncat un pahar de plastic, e neecologic. Nu-mi puteţi pune în cana mea de porţelan?.. şi o scoate din geantă.

Stewardesa, după ce stă pe gânduri:

– Nu, fiindcă paharele de plastic au o dimensiune standard, iar dacă vreţi să vă umplu cana o să luaţi mai mult decât trebuie şi e inclus în costul biletului, adică furaţi cafea.

Gay-ul nostru insistă că el nu vrea la pahar de plastic, şi că din moment ce a plătit bilet cu băuturile incluse, vrea cafeaua care i se cuvine, chiar dacă e o doză cât un pahar şi nu o cană întreagă.

Stewardesa -care probabil era mai blondă decât Jojo şi Sânziana Buruiană la un loc- îşi imaginează că i-a venit o idee genială şi răspunde:

– Nu ştiu pe unde aţi ţinut cana aia şi de ce s-a atins, paharele noastre de plastic sunt sterilizate.

Bineînţeles, un asemenea argument de şcoală ajutătoare nu îl convinge pe fiţosul nostru, care insistă.

Tipa, într-o mare scârbă, îi toarnă până la urmă cafeaua în cană, cu grijă maximă să ţină cafetiera în aer, astfel încât să nu atingă cana, cât mai demonstrativ posibil.

Cine credea că un retard mintal mai evident decât al controloarelor RATB nu e posibil în viaţa profesională, ar trebui să afle şi ce au de spus prietenii noştri de peste Baltă.

Update: Cum ar fi zis monumentul de stil care se numeşte Zoso, unii au atât de mult gust încât îşi fac poze cu cafeaua în pahar de plastic (care nu are gust) 🙂

2 gânduri despre „Americanii îşi confirmă reputaţia de dăştepţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.