Crize · Mitocănia salvează România · Presa noastră cea de toate zilele

Alte frumuseţi ale patriei cu IQ mediu de 94 şi creştere economică de 4,4%

  • Peste 100 de indieni au murit consumând alcool contrafăcut. Ar fi trebuit să facă un stagiu de pregătire la noi, să se deprindă cu vodca de pufoaică şi ţuica din găinaţ de gâscă.
  • Un poliţist a atacat cu o armă cu electroşocuri o adolescentă. Dacă nici măcar Viagra nu îi mai ajuta arma lui, şi-a găsit un substitut.
  • Chinezii supraimpozitează maşinile americane. Ca nişte buni comunişti, au tras cu ochiul la sora lor mai mică, Republica Socialistă România de azi şi impozitul ei de 7800 RON/an pentru un Ford Mustang.
  • Doi români au ucis o unguroaică după ce le-a pus cântece ungureşti. Spre surprinderea publicului, erau cu 3000 km mai la vest de Târgu Mureş.
  • Adrian Năstase şi Ristea Priboi au fost achitaţi în dosarul „Mătuşa Tamara”. De pe margine, Sorin Ovidiu Vântu rânjeşte satisfăcut.
  • Grecii au parte de cea mai adâncă recesiune din istoria lor, cu o contracţie a PIB de 5,5%. La noi între 2009 şi 2010 căderea PIB a fost şi mai rea, dar unii erau convinşi că de fapt nu e criză şi visăm noi datorită etnobotanicelor.
  • Nişte fizicieni presupun că ar putea găsi bosonul Higgs între 116-130 GeV/c^2. În locul lor, aş păstra secret domeniul exact în care s-ar putea afla, ca bosonii Higgs să nu fie furaţi între timp.
  • Victor Ponta crede că va câştiga alegerile şi îşi va băga adversarii la puşcărie, fiindcă la asta se pricepe. Să înceapă cu propriul lui partid, ca să exerseze mai uşor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.