Mahalaua de lux

IQul mediu de 94 e vizibil şi la case de milionari

1. Din câte spune presa noastră de trei parale devalorizate, un tip care s-a încăierat cu un oarecare Plăcintă S. Răzvan-Andrei în decembrie 2010 a căzut pe stradă şi s-a lovit la cap la exact 1 an şi 10 zile după faimoasa bătaie… murind  în urma rănii suferite. Sunt sigur că omul nostru a căzut din pură întâmplare, strict accidental, fără să se lovească de ceva sau de cineva mai înainte. La fel de sigur pe cât erau siguri Sherlock-Holmeşii de la Secţia 19 că o conductă de frână mi s-a rupt de la sine în parcare, „prinzându-se între două piese de metal” (!?) şi că faptul nu are nici cea mai mică legătură cu incidentele dintre decembrie 2010 şi februarie 2011 legate de protestele faţă de OMV…

(Probabil aveau dreptate. Consumasem şi eu ceva etnobotanice acolo şi aveam iluzii optice. De asta mi se părea că sunt vreo 20-30 de urme de sfic pe lângă „ruptura aia”. Strict accidentală 🙂 )

2. Acelaşi Plăcintă S. Răzvan-Andrei pretinde de bunăvoie şi nesilit de nimeni că incidentul ar fi început cam aşa: „Relaţia dintre noi se răcise. Eu îi împrumutasem nişte bani, două sute de lei şi ea trebuia să mi-i dea înapoi. Ea m-a sunat în ziua respectivă ca să-mi spună că vine la mine să-mi dea banii. Am aşteptat jumate de oră şi nu a venit. Mi s-a părut ciudat, pentru că ea stă foarte aproape de mine. (…) Apoi am plecat cu maşina să mă întâlnesc cu ea.” (De aici, fiindcă el era prea ofticat ca să mai stea să asculte vreun argument, au început acuzaţiile că ea are un alt prieten, scandal, ţigănie, ţipete, smuls telefonul, ţigănie, palme, ţigănie, a intervenit răposatul, după aceea au venit ţiganii de la Buzeşti, cu ţevi, cuţite, doar văzuseră că se întâmplă o ţigănie şi nu se putea să nu participe şi ei etc etc)

Două sute de lei. Cât să pui benzină o dată, sau cât o masă pentru 3 inşi la un restaurant mediu.

Cât de fomist trebuie să fii, în pula lui Miron Cozma, ca atunci când prietena ta îţi cere 200 de lei să  îi precizezi că îi dai doar cu împrumut, şi s-o fugăreşti prin tot oraşul când nu ţi-i dă la timp!?

Când au apărut anunţurile de specialitate în Libertatea, multă lume făcea haz de formularea „domni generoşi”, dar se pare că fetele care le-au dat ştiau ele ceva dacă simţeau nevoia să precizeze de fiecare dată cu ce fel de lume vor să aibă de-a face…

2 gânduri despre „IQul mediu de 94 e vizibil şi la case de milionari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.