D-ale României de ieri şi de azi · Politică

Măreţili realizărili ale socialismului portocaliu

Preşedintele Băsescu: „coaliţia aflată la putere, susţinută de mine, a realizat două lucruri extrem de dificile: lupta cu criza, pe care cel mai greu a resimţit-o populaţia, şi procesele extrem de dificile de modernizare a ţării; legi extrem de controversate sau nu foarte bine primite de cei cărora li se adresau, [noul cod civil,] codul penal, comercial, codul de procedură penală, codul de procedură comercială au fost legi destinate să reformeze justiţia, restructurarea aparatului bugetar”

În acelaşi timp, divorţul maniacului înţepător Cătălin Nistor s-a rezolvat în baza noului Cod Civil la primul termen, în mai puţin de 5 minute.

Poate că un mare conducător de pe la Scorniceşti care avea o atitudine mai deosebită faţă de divorţuri (adică dacă te punea Dracu’ să divorţezi pe vremea lui ajungeai ultimul paria, mai rău decât dacă erai fost puşcăriaş) şi care ar fi împlinit azi 94 de ani dacă ar fi fost în viaţă ar fi trebuit să ia exemplu 🙂

Un gând despre „Măreţili realizărili ale socialismului portocaliu

  1. preacurvari si satanisti au condus si conduc rromania. nu-l plange tu pe ala cu acul caci poate satisface mult mai mult decat poti tu gandi. Plange-te pe tine ca te masturbezi prin parcuri dupa ce vezi printre tufisurile in care stai ascuns femeile trecand pe alei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.