D-ale Bucureştiului · Românii noştri cu care ne mândrim · Sex

2 motive pentru care Irinel Columbeanu e un tip înţelept

Un băiat dăştept şi automobilist de pe la noi ne explică pe înţelesul pulimii că pentru o femeie adevărată contează ce maşină ai. Dacă eşti bărbat.

Cum era şi de aşteptat odată ce trăim în România, nişte bărbaţi adevăraţi cu femei false (adică jumătate din greutatea ei silicon şi restul se împarte între fondul de ten dat cu mistria şi vopseaua de păr dată cu sprayul după o formulă secretă care stă ascunsă în seiful Simonei Sensual) se grăbesc se confeseze şi ei, cum se face la spovedanie la părintele Ilie. Faptul că teoria e în 99% din cazuri falsă şi că poţi avea un BMW modern roşu la care nu se uită nici Dracu’ (şi că, pentru comparaţie, marele Plăcintă, cel mai pletos condamnat de pe la noi, avea un lădoi pe roţi numit Renault Laguna, o maşină de moşneag) e mai puţin important.

De fapt, maşina ca atare nu face mare brânză. În afară de un (mic…) număr de şoferiţe care sunt interesate de tehnologia automobilului în sine, marea majoritate nu dă două parale pe diferenţa dintre un 316d şi un 335xi sau dintre interiorul standard cu tapiţerie de pânză şi cel cu lemn recuperat din epava Titanicului şi piele de pe curul babuinului. (Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt. E foarte uşor de verificat: încercaţi să vă lăudaţi cu turbinele, ambreiajele sport şi suspensiile coilover când sunteţi la o cafea cu ea. Sigur schimbă subiectul 🙂 )

Vinovatul este chiar Dorelul cu bemveu pisicuţă. E atât de convins că maşina îl face să fie macho încât înţelege cuvintele ei cu totul altcumva decât ar cere regulile logicii: reacţionează la un comentariu inofensiv legat de maşină, care poate că a fost făcut în glumă, de parcă ar fi primit o palmă. Cam aşa, ca atunci când ea i-ar spune că are pula mică, deşi sare bine peste media românească de 12,73 cm şi el ştia asta de multă vreme. Sau ca atunci când îi spui că e grasă unei fete pe care o ridică de la sol o briză uşoară.

sfaturile-lui-Irinel

După cum ar zice expertul nostru în amor, Virinel Columbeanu (care are şi Rolls-Royce şi Dacia Supernova albastră, deci cunoaşte ambele feţe ale problemei mai bine decât oricine altcineva), depinde şi de ce atitudine ai faţă de femei şi sex în general. Dacă ţi-ai imaginat că simplul fapt că ai bemveu o face pe Marghioliţa să se urce pe tine la prima întâlnire precum maimuţa în copac, ea s-ar putea să o facă, din propriile ei motive. Dar dacă speri ca după asta să urmeze o noapte fierbinte cu dat la buci pe podea, pe pereţi, pe masa din bucătărie până cădeţi amândoi epuizaţi în mijlocul casei, dacă nu o face, şi de obicei nu o face de la prima întâlnire, rămâi cam dezamăgit. Poate că ţi-ar trebui alt bemveu, mai modern, sau haudi a-şase, sau merţulache mai ochios de felul lui, sau porsche-panaramă… sau altă Marghioliţă.

7 gânduri despre „2 motive pentru care Irinel Columbeanu e un tip înţelept

  1. romanita o curva care a facut pe dracu’ in patru si a despartit un om de fosta familie i se potrive de minune ciolcan / oare de la ce vine de la ciolan de supt sau de la ce?……a uitat ca a pornit pe spatele lui irinel? mare doama acum, rasu’ – plansu’. a facut omu’ o crima pt ea si a facut-o astfel celebra si acum se da mare dama, da tot dama de consumatie ramane….ptiu….

  2. Nu numai baietzi cu bani si masini scumpe au femei, dar astea te ajuta sa ai mai usor :)) Adevaru’ e ca e cam de cacat cand esti student (nu prea ai bani), si nu ai unde sa ti-o tragi, macar sa ai o masina, si daca tot e masina, macar sa te poti distra cu ea.

  3. Nu exista tehnica de agatat, exista doar un numar mare de frustrari. Se chinuie sa imite marii PUA cu tot felul de manipulari de prost gust. Si parintii lor niste prosti, le iau masini la 18 ani, cica asa merge agatatu. Eu am atins prima masina dupa ce aveam carnet de ani buni. Ca sa agati o strimba prin vreo discoteca de fite sau vreo nespalata cu aere de vedeta iti trebuie o masina de fite ca idioata si siliconata sa cada pe spate, asa cred ei. Sindromul de capra raioasa cu coada in sus e vesnic in sfaturile specialistilor romani.

  4. Cu sfaturi din astea, ramaneti cu laba. Nici macar cat un comunist, fiindca democratia a facut ceva ce nu prea a reusit comunismul. Familia era poate mai stabila in acele timpuri, fara labari care sa umble dupa BMWuri si fara atitudini si scene obscene in producere sau sugerare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.