Portocaliii noştri pe care îi iubim

 

 •  Peste o mie de delegaţi ai PDL au ales, sâmbătă, 30 iunie, noua conducere a partidului. Cu puţini ani în urmă, formularea corectă ar fi fost: „peste o mie de delegaţi ai Partidului au reales, sâmbătă, 30 iunie,  noua conducere a partidului, prin metoda brevetată a rotaţiei cadrelor”.
 • Un gurnalist social de Rahova s-a îmbrăţişat şi pupat cu coana Nutzy (0:02-0:03 şi 1:52-1:56). Ştiind cu ce bale infecte o împroaşcă de 8 ani încoace, e de mirare că ea nu l-a stropit cu un spray antiseptic înainte şi nu s-a şters cu nişte şerveţele umede după.
 • PDL presimte o campanie brutală, cu lovituri de bocanc sub centură. Astfel încât l-au angajat pe Vin Diesel, cu un Dodge Challenger, evident portocaliu (0:05-0:06 şi 4:01-4:05).
 • Delegaţii Partidului au aplaudat furtunos şi ritmat, ca pe vremea Marii Adunări Naţionale (0:16-0:23).
 • PDL ţine cu noi (1:13-1:21). După cum strigau unii cu vreo 22 de ani în urmă, până li s-a închis gura cu reteveiul, „Armata e cu noi! Poliţia e cu noi! Frontu’ [Salvării Naţionale] nu-i cu noi!”
 • Dobirectorul, adică directorul-dobitoc Lucian Duţă conversa foarte jovial cu acelaşi gurnalist social cu BMW (2:07-2:14). Care, poate, îi explica amabil ce e acela un dobitoc.
 • Cei care nu dormeau făceau de zor poze de grup cu coana Nutzy (2:15-2:40). Proaspăt treziţi din somn, o confundau cu Britney Spears.
 • Un deputat PDL a căzut şi şi-a spart capul (2:55-3:24). Asta demonstrează că nu sunt atât de tari de cap precum colegii lor de la PSD, unul dintre aceia ar fi spart treapta de marmură cu capul.
Anunțuri
 1. anti-psd
  7 Iulie 2013 la 23:33

  CIUMA PORTOCALIE DECIMEAZA IN CONTINUARE POPORUL ROMAN !!! TRAIAN BASESCU SI CAMARILA PORTOCALIE TREBUIESFC ALUNGATI DIN TARA !!! EI SUNT PRINCIPALII VINOVATI DE STAREA ACTUALA A ROMANIEI !!!AR TREBUI OMORATI TOTI PDL-ISTII PT ATROCITATILE COMISE , PT LUPTA PE CARE O DUC CONTRA POPORULUI ROMAN !!!

  • 7 Iulie 2013 la 23:37

   Nu cumva ţi-ai ales greşit nickul?.. 😉

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: