D-ale Bucureştiului · D-ale României de ieri şi de azi · Politică

Portocaliii noştri pe care îi iubim

 

  •  Peste o mie de delegaţi ai PDL au ales, sâmbătă, 30 iunie, noua conducere a partidului. Cu puţini ani în urmă, formularea corectă ar fi fost: „peste o mie de delegaţi ai Partidului au reales, sâmbătă, 30 iunie,  noua conducere a partidului, prin metoda brevetată a rotaţiei cadrelor”.
  • Un gurnalist social de Rahova s-a îmbrăţişat şi pupat cu coana Nutzy (0:02-0:03 şi 1:52-1:56). Ştiind cu ce bale infecte o împroaşcă de 8 ani încoace, e de mirare că ea nu l-a stropit cu un spray antiseptic înainte şi nu s-a şters cu nişte şerveţele umede după.
  • PDL presimte o campanie brutală, cu lovituri de bocanc sub centură. Astfel încât l-au angajat pe Vin Diesel, cu un Dodge Challenger, evident portocaliu (0:05-0:06 şi 4:01-4:05).
  • Delegaţii Partidului au aplaudat furtunos şi ritmat, ca pe vremea Marii Adunări Naţionale (0:16-0:23).
  • PDL ţine cu noi (1:13-1:21). După cum strigau unii cu vreo 22 de ani în urmă, până li s-a închis gura cu reteveiul, „Armata e cu noi! Poliţia e cu noi! Frontu’ [Salvării Naţionale] nu-i cu noi!”
  • Dobirectorul, adică directorul-dobitoc Lucian Duţă conversa foarte jovial cu acelaşi gurnalist social cu BMW (2:07-2:14). Care, poate, îi explica amabil ce e acela un dobitoc.
  • Cei care nu dormeau făceau de zor poze de grup cu coana Nutzy (2:15-2:40). Proaspăt treziţi din somn, o confundau cu Britney Spears.
  • Un deputat PDL a căzut şi şi-a spart capul (2:55-3:24). Asta demonstrează că nu sunt atât de tari de cap precum colegii lor de la PSD, unul dintre aceia ar fi spart treapta de marmură cu capul.

2 gânduri despre „Portocaliii noştri pe care îi iubim

  1. CIUMA PORTOCALIE DECIMEAZA IN CONTINUARE POPORUL ROMAN !!! TRAIAN BASESCU SI CAMARILA PORTOCALIE TREBUIESFC ALUNGATI DIN TARA !!! EI SUNT PRINCIPALII VINOVATI DE STAREA ACTUALA A ROMANIEI !!!AR TREBUI OMORATI TOTI PDL-ISTII PT ATROCITATILE COMISE , PT LUPTA PE CARE O DUC CONTRA POPORULUI ROMAN !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.