Crize · Politică · Presa noastră cea de toate zilele

Istoria se repetă

Miercuri, 11 iulie, Preşedintele (Guvernului) Spaniei, Mariano Rajoy, a anunţat măsurile de austeritate care vor fi adoptate:

  • TVA va creşte de la 18% la 21%;
  • se va proceda la o reformă a administraţiei publice care ar trebui să genereze economii de 3,5 miliarde de euro;
  • primele funcţionarilor şi înalţilor demnitari din administraţia publică vor fi reduse;
  • se vor reduce alocaţiile de şomaj pentru noii înscrişi.

Cum era de aşteptat, minerii spanioli au protestat violent, deşi pe la televizor nu s-au văzut bâte şi nici panseluţe. Probabil în viitorul apropiat o să avem un miting pe zăpadă, postacii spanioli vor avea grijă să ne informeze cât de urât, chior, beţiv şi nebun e omul nostru şi cum cei doi copii ai săi sunt proşti, analfabeţi şi nu se bucură de succesuri şi de fapt el nu e Rajoy, e Bahoy, frate de cruce cu Bahoi de la Constanţa. Iar PSOE şi celelalte partide se vor uni pentru a-l suspenda şi demite prin referendum.

2 gânduri despre „Istoria se repetă

  1. ca basescu nu a fost mai breaz decat predecesoii e mai clar de cat apa. ca portocalii la nivel european sunt un dezastru , deasemenea. ca se poate face o paralelea intre basescu rajoy….hmm… rajoy este ultracrestin, ceea ce inseamna ca omul chiar crede in convingerile politice pe care le prolifereaza. reminescente de cand era obligat sa invete catheismul litera cu litera ,nu doar cuvant cu cuvant. pozele ar fi haioase la prima vedere, insa hilar este faptul ca de fapt fata bietului nefericit este chiar asa de contorsionata ,chiar si cand nu face”mutriţe”.am intrat pe blogul tau accidental…ce sa spun e haios , acid dar nu violent, putin cam partinitor dar , hei, asta e esenta blogului, dreptul de a te exprima cum vrei si simti. bafta multa si sper sa mai te vizitez,asta binenteles daca mai nimeresc pagina …….!

  2. Dacă ai fi vrut într-adevăr să mai nimereşti pagina, era foarte simplu să faci cam aşa: pui degetul mijlociu de la mâna stângă pe Alt şi cel mijlociu de la mâna dreaptă pe Z, dacă eşti în Internet Explorer, sau degetul mijlociu de la mâna stângă pe Ctrl şi cel mijlociu de la mâna dreaptă pe D, dacă eşti în Mozilla Firefox sau Google Chrome.

    De ce degetul mijlociu? E instrumentul cel mai des folosit în relaţiile cu mediul politic 🙂

    ~Nautilus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.