D-ale Bucureştiului · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim

De la lume adunate

 • Preşedintele CCR Augustin Zegrean se teme de noi presiuni la adresa Curţii. Cum spunea un personaj de-al lui Sven Hassel, singura împrejurare în care nu te temi de nimic e atunci când nu ai minte. Dacă ai avea, te-ai teme.
 • Aspazia Cojocaru a înclinat balanţa în favoarea invalidării referendumului fiindcă nu suportă ideea de a încălca legea. Se vede treaba că doamna e mai bărbat decât toţi purtătorii politici de ouă de Cornu puşi la un loc.
 • Al doilea în topul celor mai mizerabile sectoare ale Centurii Bucureştiului se modernizează într-un an şi jumătate. Dacă eram chinezi, s-ar fi modernizat până mâine şi se rupea la trecerea primului TIR.
 • Urangutanii coborâţi din copacul de beton al lui Ceaşcă au distrus girafa de la Muzeul Antipa. S-au răzbunat după ce s-au uitat în chiloţii proprii şi n-au văzut acolo nimic care să aducă aminte de o girafă.
 • Nicole Coco Austin se sărută pasional cu căţelul ei. E un fel de mesaj nonverbal pentru Ice-T, să înţeleagă că pasta de dinţi, apa de gură şi peria nu sunt radioactive şi nici toxice.
 • Lady Gaga consideră că Herăstrăul e demn de Micul Paris. La câte gunoaie aruncă românii noştri pe acolo, se pare că sunt hotărâţi să îl facă Mica Manila.
 • Rotundul Arhi ar vrea să avem pistoale pentru a ne apăra de golanii din trafic şi lumea încearcă să-l convingă că am deveni pericole pentru cei din jur. Doar şi Bendeac a avut ideea asta cândva şi dacă ar fi pusă în practică ar fi cu adevărat periculoasă. Nu vă daţi seama ce prost trăgător e Bendeac?

Un gând despre „De la lume adunate

 1. te admir….te faci singur de ras:))..
  tine-o tot asa….nu lasa prostia..
  pula mea ..mai avem nevoie si de oameni la sapa/capsuni…ne bazam pe tine..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.