D-ale Bucureştiului

Street Heroes 2012

Senzaţii tari la 40 de grade la umbră (presupunând că ai fi găsit vreun loc în care să fie umbră) fiindcă gradelor din plin soare nici nu li se mai ştie numărul, cu Burn, Aqua Carpatica, praful de Bucureşti, gazonul lui conu’ Oprescu, băieţii şi fetele de la Street Heroes şi Grasu XXL, dar pe el nu l-am aşteptat până la sfârşit, că şi-a pierdut 50% din haz când am auzit că vine fără Laura Andreşan:

De aici încolo a fost o repriză de bicycle porn care l-ar fi adus rapid la orgasm pe Remus Cernea şi l-ar fi făcut pe Magor Csibi să urle ca Tarzan cu un ardei iute în fund:

Undeva pe aici am început să văd dublu, apoi cvadruplu şi în cele din urmă sextuplu din pricina căldurii, deci am hotărât că se cere un Red Bull mare. Burn, mai ales când a stat în soare, seamănă cam prea bine a Cico de pe vremea lu’ ăla, Răposatu’ care putrezeşte la Ghencea.

Un gând despre „Street Heroes 2012

  1. În lumea zilelor lungi şi aglomerate, a modemurilor care decid, fix când ţi-e ţie lumea mai dragă, că da’ ce tot atâta net, a căldurilor revenite şi a otitei cu plânsori. Dar iac-am revenit în sfera blogărească – şi, trebe zis (că prea m-a fascinat ironia situaţiei…), a chestiilor accidental descoperite-n spam… Mai că-mi vine a zice că blogspot gândeşte – de vreme ce văd c-a clasificat, nu’ş pe ce bază (frecvenţa mare, aparent automată, a intervenţiilor?), oarece operă drept emisă aiurit în eter. Desigur, cine s-a jurat că nu-mi mai citeşte blogul n-are de ce să reacţioneze. Că dacă nu citeşte, cum să afle c-am dat de cometariu-i în spam?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.