Mahalaua de lux · Sex

Noile fantezii erotice din ţara lui Dorel

1. Un Dorel al intelectului, cu muşchii antrenaţi pe tastatură, ne prezintă măreţili realizărili ale proiectului Hysterical Literature – sau, mai precis, cum pui o fată să citească povestiri erotice atunci când un vibrator o lucrează acolo unde trebuie, până la orgasm, cam aşa:
 


 

 
Din 20 de Dorei care au comentat, unul singur realizează că pare fake. Este. Regizat 100%. Oricine trăieşte printre oameni şi nu în pădure ar trebui să ştie că femeile îşi păstrează autocontrolul atunci când vor, strâng din dinţi şi rezistă, nu se lasă duse de val. Chiar dacă generaţia anterioară de Dorei credea că se rezolvă cu ceva cantaridă.
 

 
2. Lucian Viziru – cunoscut publicului nostru foarte cult pentru muşchii lui de star porno şi câteva filmuleţe siropoase pentru gospodine – se laudă că ar fi făcut-o în trei cu Tania Budi şi o tipă a cărei identitate e mai puţin importantă pentru bizonii noştri. Care mugesc la el că un bărbat şi un gentleman nu îşi povesteşte activităţile la orizontală în public. Păi de când e ţopârlanul cu muşchi bărbat adevărat şi gentleman?.. Până şi de la Radu Mazăre poţi avea mai multe pretenţii.

3. Nişte cercetători care se plictiseau au aflat că femeile puţin rotunjoare trăiesc mai mult. Acum, totuşi nu trebuie să vă puneţi soţia sau partenera la îngrăşat.
 
4. O variantă feminină şi englezoaică a lui Bebe Sexologul pretinde că i se poate face sex oral cu chiloţeii pe ea. Probabil datorită excesului de alcool nu a realizat că atunci o făcuse de fapt cu un furnicar.

2 gânduri despre „Noile fantezii erotice din ţara lui Dorel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.