D-ale României de ieri şi de azi · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim

Măreţili realizărili ale lui 2012, tovarăşi

 • Huffington Post şi cititorii săi anglofoni apreciază modul în care Premierul Adrian „O(uăle)M(ele)V(aaaiii)” Năstase e dus la puşcărie pentru corupţie. Cititorii noştri români după cum a demonstrat Irealitatea TV huiduie, zbiară, urlă şi plâng isteric la auzul acestei veşti tragice pentru ei.
 • Românii n-au câştigat niciun leu suspendându-l pe Preşedintele Băsescu. După anii de Caritas, Dacia Felix, BIR şi FNI oricum nu se aşteptau.
 • Huffington Post spune că românii nu sunt mândri de Loviluţia din 1989. Nici americanii n-ar fi mândri de o revoluţie în care Steven Spielberg ar da ordine Armatei, precum Comisarul Moldovan al nostru, şi în care Michael Moore ar veni la televizor cu pulovăraşul muncitoresc şi şapca de redneck băutor de bere.
 • Bătaia tradiţională cu bâtele de la Ruginoasa a fost oprită de jandarmi. Probabil i-au pus să sufle înainte şi s-a dat peste cap alcoolmetrul.
 • Apocalipsa a venit pe 21.12.2012, la fel cum mai venise şi pe 12.12.2012, şi pe 01.01.2000, a sunat la uşă şi nu i s-a răspuns. Deci colindătorii sâcâitori care te fac să îţi închizi soneria şi să îţi astupi urechile ne-au salvat.

16 gânduri despre „Măreţili realizărili ale lui 2012, tovarăşi

   1. Povestea unul de pe la Caţavencu:

    Pe vremea „măreţilor realizărili” vine Tovarăşu’ în vizită de lucru la Craiova, şi se pun pancartele, se strigă lozinci, unu’, un studenţel, avea pregătit discursul cu „linia partidului” etc însă pe o pancartă scriseseră „s-au” fără liniuţă.

    Vine Tovarăşu’, dă cu nasul în dreapta şi-n stânga, se opreşte în faţa cetei de oameni ai muncii, ai studiului, ai partidului şi ai cui or mai fi fost, şi se întoarce către Ea s-o întrebe: „Auzi, dragă, s-au nu se scrie cu liniuţă?”

    Ăla cu discursul, cum era el derutat de emoţie şi zaibăr, începe să debiteze ca morişca: „Tovarăşe Secretar General, ce ne trebuie liniuţă, eu nu ştiu de nicio liniuţă, noi avem ditamai linia partidului, doar linia partidului şi nimic altceva…”

    Ceaşcă se opreşte brusc şi se uită urât la el.

    Cei din spate îl înhaţă toţi de costum, care de unde apucă, şi îl trag imediat în mulţime, să-i facă pierdută urma şi să nu apuce Tovarăşu’ să întrebe cine era ăla 😀

    ~Nautilus

  1. Las’ ca baietii s-au batut ei, neoficial, la birt. Sau iar si-au batut aia joc de politisti, ca le-au mai spus intr-un an ca ei se bat intr-un loc, “organele” s-au dus sa-i astepte acolo, iar vajnicii Deleni si Valeni si-au tras pare-n cap in alta parte

   1. – Sper ca de data asta sa nu te mai prind copiind.
    – Daca nu ma treceti, la anul viitor o sa ma aveti iarasi in clasa dumneavoastra…

  1. Comentariu idiot. Ca să aibă sens, ar fi trebuit să existe un număr de motive pentru care nu trebuie să trăieşti aici şi un număr de motive pentru care trebuie să trăieşti „altundeva”.

   ~Nautilus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.