De la lume adunate

 • Cotidianul belgian de limbă olandeză De Standaard pretinde că Mircea Cărtărescu are în viitor şanse la Premiul Nobel. Imediat ce se va întâmpla asta, se va cere poporului muncitor şi ţăran să se lupte cu puterea colonială a Fundaţiei Nobel.
 • De la Uzina Mecanică Sadu se fura muniţie 9×19 şi 7,62×39 la kilogram. În timpul ăsta, publicului cinstit i se pun bariere peste bariere când vrea să îşi cumpere o armă de foc.
 • Coreenii din Nord pretind că armata lor e pregătită să atace SUA, Guam şi Hawaii. Ultima dată când a mai făcut cineva mult mai puternic decât ei asta, şi-a luat 2 bombe atomice.
 • Boris Berezovski a alunecat pe o coajă de banană şi a căzut cu gâtu-n laţ, motiv pentru care moartea lui nu e nici sinucidere, nici crimă. Mai degrabă e vorba de boala numită putinită cronică.
Anunțuri
 1. 27 Martie 2013 la 8:34

  Situatia este gravida si prezinta umflaturi. Cred ca ce ar trebui sa ne intereseze cel mai mult este ce se intampla in acest moment in Cipru. Ca sa ne linisteasca, guvernantii nostri ne asigura ca in 2008 ca la noi este imposibil asa ceva … eu le’as transmite sa mance rahat in continuare ca la asta se pricep cel mai bine.

  • 27 Martie 2013 la 9:14

   La noi este foarte puţin posibil ceea ce s-a întâmplat în Cipru acum, fiindcă la noi s-a întâmplat acelaşi lucru în anii ’90 (naţionalizarea valutei, limitarea schimburilor la 500 USD/an, Bankcoop, Dacia Felix, Bancorex etc), perioadă în care BNR era aproape golită şi nu exista puterea financiară de azi (rezerve de 31 de miliarde EUR).

   În timp ce acum băncile sunt dominate de BNR, care ţine strâns lesa.

   • 28 Martie 2013 la 9:33

    Ce bine ar fi sa aberez eu … si chiar imi doresc sa ma insel … dar … din pacate aseara am vazut numeroase reactii atat din partea economistilor de calibru mondial cat si ale unor oficiali care avertizau exact asupra acestui lucru. Din cate se pare UE este pregatita de un faliment controlat ce sa speram ca il va putea controla, teama generala fiind ca va avea efect de domino.
    Speranta ramane ultima. 😀

   • 28 Martie 2013 la 10:42

    Niciunui şef politic nu îi convine ideea de a-şi vedea paradisul fiscal dezmembrat. Mai ales când are banii necesari pentru a acoperi găurile.

    Contraexemplu: Grecia.

    300 de miliarde de euro în titluri de valoare greceşti deţinute de băncile europene. Defaultul Greciei sau părăsirea zonei euro = 300 de miliarde de euro pierduţi, transformarea titlurilor greceşti în hârtie fără valoare.

    Evident, toţi conducătorii politici europeni au decis că ieşirea Greciei din zona euro este de neconceput 🙂

   • 28 Martie 2013 la 13:23

    Ai dreptate … insa … cineva trebuie sa plateasca oalele sparte si noi mereu ne’am oferit cu generozitate. 😀 Aia 300 de miliarde nu ii mai vad ei din Grecia cat o fi p***a si caciula … si cred ca devin tot mai constienti de acest lucru. Au inceput cu CIpru … teama imi e sa nu treaca mai departe.

 2. 27 Martie 2013 la 13:10

  Ma bucu ca oamenii bogati sunt scutiti de sumele mari de la electricitate :))

  • 27 Martie 2013 la 15:19

   Mai rău. Asistatul nostru social primeşte gaz ieftin subvenţionat de Stat (jumătate din tariful plătit de populaţie) ca să fabrice cu ajutorul lui îngrăşăminte scumpe pe care le vinde ieftin.

 3. 29 Martie 2013 la 6:56

  Chiar eram curios de autopsia lui Berezovsky. Intotdeauna apar detalii interesante ”la montaj”.

  • 29 Martie 2013 la 9:12

   Cică anchetau procurorii moartea unui oligarh rus cu vreo 35 de răni de glonţ de 5,45×39, 7,62×39, 9×18 şi aşa mai departe.

   Unul din ei zice: „Ăsta e unul din cele mai urâte cazuri de sinucidere pe care le-am văzut.”

   • 7 Aprilie 2013 la 21:01

    Buna asta :))

 4. 30 Martie 2013 la 6:16

  Bine ca nu a cazut de 7-8 ori intr’un cutit! 😀

 5. toc
  2 Aprilie 2013 la 15:49

  La cate nasoale ai insirat mai sus, ma intreb daca anul asta mai vine Mos Craciun.

  • 2 Aprilie 2013 la 16:47

   radioerevanRadio Erevan zice că în principiu vine, dar pune nişte condiţii: în primul rând nu e Moş Crăciun, ci Moş Gerilă, în al doilea rând vine să ia, nu să dea… 😀

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: