Crize · D-ale Bucureştiului · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim

De la lume adunate

 • Idioţii la volan sunt ca de obicei cauza accidentelor rutiere. Idioţii cu 4 clase care de 40 de ani (1973-prezent) se fac că ar construi autostrăzi au răspuns sacadat printre balele de la gură că nu au nicio vină.
 • O profesoară de liceu din SUA a sărit pe un elev. În viitorul apropiat va fi o coadă demnă de vremurile lui Ceaşcă la înscrieri în acel liceu.
 • O oră la internet-cafe în Cuba costă 4,5 USD. După standardele lor, e cam un sfert din salariul mediu. Poate că ar trebui să îşi limiteze viciile la tutun şi rom.
 • La Vaslui s-au descoperit într-o singură zi 3 bombe şi 2 focoase. Eu de când tot spun că judeţul ăsta seamănă al Dracului de bine cu Afganistanul?..

5 gânduri despre „De la lume adunate

  1. Un purtător de pulovăraş muncitoresc dintre cei crescuţi cu Unirea în mâna dreaptă şi Scandic în mâna stângă ar zice de la înălţimea celor 4 clase ale lui că ar trebui s-o doară capul, ca dovadă că îl are 😛

 1. „Există pe lumea asta un tip care trebuie să fie obligat să o pună cu Joanna Krupa!?..”

  Spre informarea ta tovarase,

  Il plang pe amaratul ala pe modelul: „oricat de buna ar fi una care o vezi pe strada (poze, reviste, TV, etc.) trebuie sa te gandesti ca exista unul satul de ea!” 😀

  No … saracu ce sa zic … asa ii trebuie daca s’a haladit! 😀

 2. Politistii din prima stire au o reactie intre inmarmurire si ”Serios?”. Descarca ei niste focuri de avertizare, dar pe meleaguri vestice, viteazul hot n-ar mai fi apucat sa puna mana ”pe o furca, pe o sapa…”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.