Ipocrizia salvează România

2010: Deputatul Mugurel Supărăceanu propune ca averea fiecărui cetăţean să fie declarată la Fisc şi examinată de acesta, ca să poată fi impozitată cu 0,5% pe an. Toată averea sub formă de bunuri mobiliare şi imobiliare, inclusiv bijuterii sau antichităţi pe care lumea le-ar putea avea prin casă, şi pe care trebuie să le duci Fiscului să le evalueze (probabil într-un sac) ca să nu mai fie posibilă evaziunea fiscală.

2013: Civilul Mugurel Supărăceanu, fost deputat, e condamnat în primă instanţă la 7 ani de închisoare cu executare pentru infracţiunile de spălare de bani şi abuz în serviciu.

Deci: viteazul luptător împotriva evazioniştilor, care ar fi controlat fiecare cetăţean ca să se asigure că nu îi scapă vreunul neimpozitat, a fost condamnat pentru spălare de bani şi abuz în serviciu.

Anunțuri
 1. 1 Octombrie 2013 la 21:06

  Cum zic americanii: Ohhhh..burrrrn!

  • 1 Octombrie 2013 la 21:09

   Ceva mă face să cred că măgarii au comentat cel mai bine situaţia 😛

   • 2 Octombrie 2013 la 15:54

    Off-topic: Auzi, care-i baiul cu ”rating-ul comentariilor”?

   • 2 Octombrie 2013 la 16:01

    …De unde să ştiu eu? Cuiva nu-i place ideea că un deputat a ajuns de râsul măgarilor.

 2. 2 Octombrie 2013 la 16:17

  Nu, ma gandeam in general care-i scopul…se ordoneaza cumva comentariile in functie de ”Like”-uri 🙂 ?

 3. 3 Octombrie 2013 la 8:47

  Asa sunt astia nu vad barna din ochiul lor ci vad paiul din ochiul vecinului…

  • 8 Octombrie 2013 la 11:43

   Cu vreo 9 ani în urmă, am avut ca obligaţie de serviciu o mică scormoneală prin arhivele moştenite din epoca lui Cuza şi a lui Carol I.

   În mod curios, deşi se spune că politrucii regimului burghezo-moşieresc erau îngâmfaţi, duşmănoşi, dispreţuitori, tiranici, ipocriţi (adică un fel de cocalari ai vremii lor 😀 ), dezbaterile politice din anii lui Carol I dau de înţeles altceva.

   Şi anume că în momentul în care îşi prelua mandatul, fiecare politician, indiferent ce ar fi fost înainte, boier, neguţător, jurnalist, avocat, era foarte bine intenţionat, convins că el nu va face ticăloşiile pe care le-au făcut înaintaşii lui, că va construi, va ordona şi va îmbunătăţi. Doar că pe timpul mandatului se schimba până când nu îl mai recunoştea nimeni. Cum ar fi zis Cel Mai Premiat Bloggăr din Rromânia, pasionatul de arme de foc fără permis. El e cel fără permis, nu arma 😛

   Se vede treaba că nici 2010 nu e foarte diferit de 1877.

 4. 17 Octombrie 2013 la 7:34

  Pe modelul:

  „Hotul striga hotul”

  … acesta este un exemplu clasic dintr’o tara in care furatul este sport national. Ca de foame ca de prea satul, tot romanul fura … iar primul hot al tarii ramane statul care te’ar lasa in curul gol fara sa sa clipeasca. Noi ii furam pe ei cum putem ei ne fura pe noi cat pot … doamne ajuta la toti.

 5. Alkool
  22 Ianuarie 2014 la 12:50

  Nu fa desteptul, ca vei arata, ce magar esti. Tu, nai nici cultura generala minima, si dai lectie la lume. Base Ticalosul Mincinos a dat drumul numai la iepuri dupa care sa alerge prostimea, acest criminal care a omorat pensionari in uratenia lui se vede rautatea acestui drac care a omorat cu sange rece oameni amarati

  • 22 Ianuarie 2014 la 12:52

   Din câte văd, marele justiţiar care ar fi vânat evazioniştii şi-a arătat adevărata faţă şi a plătit pentru asta – ce treabă are Chelu? 😮

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: