D-ale României de ieri şi de azi · Politică · Românii noştri cu care ne mândrim

Dă, Doamne, românului mintea de pe urmă

Stelian Tănase, numit chiar înainte de Crăciun în funcţia de director general interimar al TVR, a realizat că a făcut cea mai mare prostie din viața sa acceptând această funcţie.

De, nu toate cadourile de Crăciun sunt pe măsura celui care le primeşte.

11 gânduri despre „Dă, Doamne, românului mintea de pe urmă

   1. numai tata se mai uita la tvr. i-am mai zis eu: „de ce naiba mai platesti antena aia cu 100 si ceva de canale daca te uiti la tvr?” tvr se prinde si uu sarma legata de calorifer din cate stiu.

  1. Da sigur sa pice TVR care e postul national platit din banii poporului shi sa ramana toate cretinatatzile, numai manelisti, bianca shi pitici porno romanii n-au nevoie de cultura

  1. E păcat dacă îţi imaginezi că TVR era peste nivelul televiziunilor de garsonieră mai înainte.

   Însă dacă realizezi ce cuib de comunişti roşii precum curul de maimuţă e înăuntru (până la pensionarea lui Melinescu şi a celorlalte trompete erau vizibili, acum însă au trecut în planul doi şi au rămas copiii lor pe funcţii) nu mai e păcat, e o dreaptă răsplată.

   1. Nu te contrazic foarte tare, dar sunt acolo cateva emisiuni destul de bune inca. Pe de alta parte se pastreaza ceva mai multe decenta decat in rest.

 1. Motivul pentru care TVR-ul inca mai are cateva emisiuni bune pe posturi este ca managerii lui n-au fost niciodata cu-adevarat nevoiti sa „lupte pentru supravietuire” (adica sa fie intr-o competitie reala si loiala cu restul de televiziuni). In atare conditii, am fi vazut tot aceleasi porcarii pe post pentru simplul motiv ca ele intretin mitul audientei. Neavand insa nevoie disperata de fonduri din publicitate, TVR si-a permis sa promoveze destule aiureli proprii, dar si cateva emisiuni de calitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.