Crize · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele

Uite cine cu cine vorbeşte

Motto: „Occidentul a transformat viața politică din Ucraina într-o farsă. Partenerii noştri occidentali câteodată dau impresia că sunt în laborator şi fac experienţe pe şoareci, fără a înţelege consecinţele asupra oamenilor” – Vladimir V. Putin

 • Putin spune că ruşii din Crimeea nu sunt nici militari, nici ruşi. Probabil nici nu sunt acolo, imaginile cu ei sunt halucinaţii colective datorate vodcii cu alcool metilic.
 • Putin a spus marţi, 4 martie, multe chestii interesante despre legitimitatea autorităţilor ucrainiene şi ruse, exerciţiile militare şi măgăriile făcute de occidentali şi ruşi deopotrivă.

MOEX

DJIA

USD-RUBL

23 de gânduri despre „Uite cine cu cine vorbeşte

 1. Ma’ omule ma’, traim intr’o lume de rahaN in care nici macar razboaiele nu mai sunt ce au fost, desi imparteala se face ca pe vremuri: una mie, una tie iar restul impartim frateste. In rest votca si uischi sa fie … ca veselie se gaseste.

  1. Păi „pe vremea aia”, când războaiele erau altfel, s-au întâlnit unii prin Crimeea şi au discutat nişte chestii, după care s-a instaurat (cu exact 69 de ani înainte de prezent) primul guvern democratic şi socializd din istoria României.

   Acum s-au întâlnit alţii prin Crimeea, au discutat alte chestii, şi acum crimeenii au să aibă o democraţie la fel de socializdă, după cum au să voteze pe 16 martie.

   (Are cineva dubii cu privire la rezultatul votului şi crede că va fi diferit de alegerile binecunoscute ale epocii socializde?…

   Probabil că singura întrebare pe care şi-o pune lumea este dacă vor câştiga cu 99%, sau vor încerca să-şi păstreze cinstea obrazului şi se vor mulţumi cu 70% 😉 😀 )

   1. Cum ziceam, si atunci in cazul nostru ca si acum in cazul lor e acelasi lucru, difera contextul: una mie, una tie si ce mai ramane impartim frateste … pentru ca oricum ni s’a cuvenit in mod „democratic”. Davai votka …

 2. NASA e putin speriata de anvergura programului spatial chinez. Cum europenii inalta tinichele si promit alternative la GPS, nu cred ca americanii isi permit sa inceteze colaborarea cu vechii lor „inamici”.

 3. Faza e ca acolo s-au investit niste bani ( defapt tind sa cred ca foarte multi bani) si in contextul modern de management orientat spre profit/rezultate indiferent cum, e usor sa intelegem de ce continua respectivul program.
  Appropo, nici francienii nu considera ca ar trebui sa stopeze livrarea navelor de asalt din clasa Mistral.

 4. În colţul albastru, avem primul dintre cei doi bătăuşi ai noştri: indicele MICEX, al bursei din Moscova.

  În colţul mov al ringului, celălalt Ciprian Sora al burselor, indicele DJIA.

  După cum putem vedea, până la umflarea muşchilor judokanului Putin pe 3 martie 2014 au evoluat asemănător. Indicii, nu muşchii.

  Luni, 3 martie, s-a văzut în ce direcţie a luat-o fiecare.

  În concluzie, care dintre cei doi a câştigat până acum şi îşi permite să plătească în viitor pentru un război deschis, dacă va avea loc unul? Cu toate distrugerile lui şi reconstrucţia care va urma?

 5. Crimeea e ruseasca. Rusii sunt acolo de sute de ani si americanii stiu asta. Crimeea e parte a Rusiei asa cum Basarabia e romaneasca. Poporul crimeez nu poate sa fie cu altcineva decat cu fratii lor rusii. Dar occidentalii se tem fiindca stiu ca rusii au dreptate. Rusii sunt un popor ortodox si crestin, care nu admite mentalitatea occcidentala si comportamentul deviat. Cu vadita intentie occidentalii sfideaza invataturile Bibliei, promovarea homosexualitatii e un act ostil, o declaratie de razboi adresata societatii crestine. Propaganda lui Soros e menita sa ne face sa credem ca rusii sunt criminali si barbari, toate acestea fac parte dintr-o agenda de lucru bine pusa la punct, menita a ne obliga să le toleram comportamentele aberante si nebiblice. Sa fii poponar e cea mai grava jignire si injuratura in vest, niciunde sodomitii nu sunt acceptati cu adevarat, sunt doar tolerati de frica legilor , pe care destrabalatii au avut grija sa le dea. atat doar ca acolo li se baga mai ceva ca in romania pe gat ideea masonica ca sodomitii sunt normali

 6. Cu tot respectul Irina, dar crimeenii sunt ucrainieni, nu rusi, intr-adevar de origine rusa, dar sunt ucrainieni, asa cum secuii sunt romani, iar cei din Republica Moldova sunt moldoveni, iar Putin n-are dreptul sa se amestece in politica interna a Ucrainei. Cu bulangii n-am prins-o, nu vad absolut nicio legatura. E vorba strict despre resurse financiare si despre geopolitica.

 7. In toate articolasele astea publicate in ziare se vorbeste despre ce ar face PUTIN sau OBAMA sau MERKEL. Nimeni nu se intreaba ce vrea POPORUL ! Poate ca nu mai vrea curishti vopsiti s tarfe cu silicoane. Dumnezeu NU a creat pe nimeni homosexual , oamenii au luat-o razna din toate punctele de vedere pt ca au scos pe Dumnezeu din mintea si din calea vietii lor pe acest pamant. Un milionar rus si-a donat toata averea si traieste ca pe vremea lui Iisus. omul a inteles ca toate bogatiile lumii si viata luxoasa ii pervertesc si murdaresc sufletul” Iisus a zis ucenicilor Sai: Adevarat zic voua ca un bogat cu greu va intra in imparatia Cerurilor. Si iarasi zic voua ca mai lesne este sa treaca camila prin urechile acului, decat sa intre un bogat in imparatia lui Dumnezeu.” Prin OCUPAREA peninsulei CRIMEEA – PUTIN i-a bagat in situatie de PAT pe marii aparatori al DREPURILOR OMULUI din UE si USA. Occidentul mai are SIDA, homosexuali,transexuali, pedofili, drogati, atei, sectari si o gramada de chestii pe care nu le vrea un POPOR crestin adevarat. Patriarhul Rusiei Kirill a spus: acceptarea casatoriilor intre sodomoti prevesteste sfarsitul lumii!

  1. În locul tău, eu m-aş gândi de 2 ori înainte să scriu aşa ceva.

   Centrul Federal Pentru Prevenirea şi Tratamentul HIV/SIDA din Rusia înregistrase până în 2012 un procent de populaţie seropozitivă de 11 ori mai mare decât în România, Germania sau Olanda şi de 3 ori mai mare decât în Franţa.

   Aşa încât occidentalii sunt cei care ar trebui să se păzească de turma lui nea Kirill şi mai ales de oile lui blonde care au venit la păscut prin Cartierele Roşii din Occident 😀

 8. Ca de obicei apar glumetii…
  Vezi ca la premiul Nobel te cam poate nominaliza orice organizatie de incalzitori de scaune. Una este sa fii nominalizat, alta e sa intri in propuneri si apoi in the final 6. Deci daca Putin e macho si eventual sta in spatele vre-unei organizatii care promoveaza fratia intre popoare si lupta pentru libertate etc etc, nu’i surpriza asa mare.

   1. SE APROPRIE SEMNELE… …Descrise in apocalipsa.Cip-ul obligatoriu,noua ordine mondiala anticristica,reconstructia preconizata a templului lui Solomon,alianta ruso-irano-chineza! Nu vedeti cum se fac jocurile in muribunda societate kakapitalista? Cand mai apare cate un politician cinstit si care spune deschis cum se fac ticalosiile, hop sar spalatii pe creier kakapitalisti sa-l critice! spune in Apocalipsa lui Ioan ca vom purta numele sau numarul in mana dreaprta sau in frunte shi acel nr este 666 shi acela este semnul fiarei.Iar microcipul vor sa il implanteze (vazand din mai multe videouri) in cap sau in mana dreapta…sau in 3 locuri p partea dreapta…cap umar shi palma ori decat in palma…asta nu zic sigur. deci…este evident nu?

   2. Sunt curios de pozitia pe care o va adopta vecinul nostru schizo de la Vest. Deocamdata majoritatea statelor nu recunosc referendumul respectiv.
    Trecand peste… am vazut pe hotznews un articol in care Rusia are doar de pierdut daca anexeaza Crimeea, ca e jale, ca are doar 4.3 miliarde$ PIB iar Rusia are 2000 miliarde $… si am ras, din nou. E drept nu asa tare ca si la comentariile astea de la tine de pe blog 😀 😀

 9. Rusia a pierdut deja. Căderea burselor după 3 martie şi fuga capitalului au devorat deja multe miliarde.

  Dar Crimeea nu poate fi abandonată, din motive strategice foarte complexe legate de Sevastopol. E ca şi cum ai spune că România trebuie să piardă Constanţa.

  Astfel încât Piticul Atomic e dispus să facă un mic sacrificiu exprimat în bani.

 10. Continuand cu nationalizarea anumitor companii din zona respectiva cred ca se da un semnal destul de clar viitorilor investitori. Ar putea fi o ocazie buna pentru noi? hm hm hm?

   1. Mai curios e care dintre comentariile de mai sus primesc voturi pozitive şi care nu.

    Fiindcă după voturi s-ar zice că stăm undeva între Rusia şi Iran şi ne înclinăm spre Arabia Saudită. La fel de mult pe cât se înclină arabii saudiţi când se roagă. Cu curul în sus.

  1. Dacă ar fi un singur nebun care face asta, nu s-ar îngrijora nimeni.

   Dar dacă fiecare vot în parte a fost dat de un cetăţean liber, raţional, cu toate drepturile şi care votează şi la alegeri, şi însumezi voturile, parcă ar trebui să ne gândim la pielea noastră în viitorul apropiat.

   Spre exemplu să ne facem rost de o cabană în munţi şi câteva semiautomate de la Dragunov sau Benelli 😀 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.