D-ale Bucureştiului · D-ale României de ieri şi de azi · De ce iubim femeile · Presa noastră cea de toate zilele · Sex

Tu cât ai plăti pentru sexul oral?

Autoblow 2. Robotul  care face cel mai reuşit şi mai realist sex oral dintre toţi roboţii, ceea ce e la fel de puţin lăudabil ca a spune că eşti cel mai deştept din şcoala ajutătoare. Şi are un nume demn de o şcoală ajutătoare, fiindcă Autoblow s-ar traduce cel mai corect „îţi dai muie singur”. Ca în ziua în care te duci la Impozite şi Taxe Locale, doar că un pic mai plăcut.

În SUA e în promoţie la 129 USD şi în afara SUA la 139 USD. Cât timp e în promoţie face şi cel mai reuşit sex vaginal dintre toţi roboţii. Cu nimic mai lăudabil de altfel faţă de ce am spus mai sus.

Asta îmi aduce aminte de un banc:

Se plimba viteazul Bulă printr-un Cartier Roşu (sau o fi fost un oraş roşu, cică la noi cartierul roşu e Bucureştiul întreg, doar nişte comunişti roşii l-au făcut în forma de acum) şi n-avea ce face, cluburile închise, vitrinele cu gagici la fel şi el n-avea bani.

Se opreşte în faţa unui soi de bancomat, pe al cărui ecran scria: „Incredibil! Cel mai reuşit sex oral! Numai 2 euro!”

Se caută Bulă prin buzunare, nu găseşte decât o monedă de un euro, o bagă în aparat, se deschide o fantă, îşi bagă el organul conducător de Partid şi de S(t)at acolo şi apasă pe buton.

Un urlet trezeşte întregul cartier şi face să izbucnească alarmele maşinilor.

În timp ce pe ecran apare: „Ascuţim creioane! Numai 1 euro!”

7 gânduri despre „Tu cât ai plăti pentru sexul oral?

  1. Uraciunea pustiirii, a venit si la noi, inca din sec19, dupa revolutiile masonice, lucrand la intuneric(atunci mai exista frica de Dumnezeu)cu forme fara fond impuse…prin tradatori scoliti de ei, la paris….cu confiscari de averi manastiresti,pamantul Bisericii l-au dat strainilor, hienelor occidentale, nicidecum taranilor:1907 ! Acum, sint aceiasi: uraciunea pustiirii: straini de neam, tradatori… atei,sectanti,masoni,sionisti, ue,ussa,fmi,nato,occidentali lacomi si parsivi, acum insa, lucreaza pe fata, pt ca omul indobitocit,este adormit cu pacatul promovat de ei prin mijloacele lor de indobitocire in masa: tv ziare radio modul lor de viata anticrestin,societatea de consum paine si circ, capitalism, comunism, droguri, homosexualitate…este controlat apoi prin cip si card… aduc metode noi de jaf si furt: privatizari, liberalizari, investitori…ne fura resursele, ne distrug familia cultura traditia..astfel poporul ajunge o populatie oarecare, de animale, de orice. Este absolut necesar ca romanul patriot sa fie si ortodox!de ce? pentru salvarea sufletului si a poporului !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.