Bancurile zilei

 • Nevasta lui Bulă: „Iubi, îmi cumperi un smartphone? Samsung S6?” Bulă, strâmbându-se: „Încă un smartphone? Păi, şi celălalt?” Ea: „Celălalt îmi ia iPhone7!”
 • Era odată Irinel Columbeanu la bar, şi apare o gagică splendidă, coborâtă parcă din reviste, vine direct la el şi îi spune: „Domnule Columbeanu! Vă asigur că fac orice pentru 100 de euro. Cu condiţia să îmi spuneţi ce să fac în 3 cuvinte”. Irinel scoate plictisit o hârtie de 100 de euro şi îi spune: „Curăţenie în casă.”
 • Ştiţi ce e roz-violacee, are 16 cm lungime, şi femeile se dau peste cap să o dobândească? O hârtie de 500 de euro.
 • Un şeic arab se întâlneşte cu Bulă când acesta se plimba cu fiică-sa şi e atât de impresionat încât îi spune: „Dacă îmi veţi da fata de soţie, vă voi da greutatea ei în aur.” Bulă răspunde: „Nu vă pot răspunde mai devreme de o lună.” Arabul: „Atât de mult timp de gândire vă trebuie?” Bulă: „Nu, vreau s-o mai îngraş!”
 • O babă îi cere unui pictor să îi facă portretul, cu condiţia să o picteze cu cercei cu diamante, colier de rubine, brăţară cu smaralde şi broşă cu safire. Pictorul, foarte mirat: „Nu văd să aveţi aşa ceva…” Baba răspunde: „Ştiu că voi muri curând şi soţul meu se va însura imediat cu amanta lui de 18 ani. Vreau ca ea să-l bată la cap în fiecare zi să îi cumpere şi ei astfel de bijuterii.”

0000

Anunțuri
 1. 14 Noiembrie 2014 la 13:18

  Foarte amuzante bancuri. Am ras cu lacrimi! :))

 2. 16 Noiembrie 2014 la 6:28

  Nu stiu ce sa zic. Cred ca „Fa-ma celebru/celebra!” a ajuns deja mai apreciat decat ”Fa-ma bogat/bogata!” (am folosit ambele genuri pentru ca nici doamnele trecute cu pustani figuranti la brat nu lipsesc de pe ecranul televizorului).

 3. 10 Decembrie 2014 la 12:38

  Cel mai tare este cel cu baba si pictorul :))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: