Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Românii noştri cu care ne mândrim · Sex

Bancurile zilei

  • Nevasta lui Bulă: „Iubi, îmi cumperi un smartphone? Samsung S6?” Bulă, strâmbându-se: „Încă un smartphone? Păi, şi celălalt?” Ea: „Celălalt îmi ia iPhone7!”
  • Era odată Irinel Columbeanu la bar, şi apare o gagică splendidă, coborâtă parcă din reviste, vine direct la el şi îi spune: „Domnule Columbeanu! Vă asigur că fac orice pentru 100 de euro. Cu condiţia să îmi spuneţi ce să fac în 3 cuvinte”. Irinel scoate plictisit o hârtie de 100 de euro şi îi spune: „Curăţenie în casă.”
  • Ştiţi ce e roz-violacee, are 16 cm lungime, şi femeile se dau peste cap să o dobândească? O hârtie de 500 de euro.
  • Un şeic arab se întâlneşte cu Bulă când acesta se plimba cu fiică-sa şi e atât de impresionat încât îi spune: „Dacă îmi veţi da fata de soţie, vă voi da greutatea ei în aur.” Bulă răspunde: „Nu vă pot răspunde mai devreme de o lună.” Arabul: „Atât de mult timp de gândire vă trebuie?” Bulă: „Nu, vreau s-o mai îngraş!”
  • O babă îi cere unui pictor să îi facă portretul, cu condiţia să o picteze cu cercei cu diamante, colier de rubine, brăţară cu smaralde şi broşă cu safire. Pictorul, foarte mirat: „Nu văd să aveţi aşa ceva…” Baba răspunde: „Ştiu că voi muri curând şi soţul meu se va însura imediat cu amanta lui de 18 ani. Vreau ca ea să-l bată la cap în fiecare zi să îi cumpere şi ei astfel de bijuterii.”

0000

3 gânduri despre „Bancurile zilei

  1. Nu stiu ce sa zic. Cred ca „Fa-ma celebru/celebra!” a ajuns deja mai apreciat decat ”Fa-ma bogat/bogata!” (am folosit ambele genuri pentru ca nici doamnele trecute cu pustani figuranti la brat nu lipsesc de pe ecranul televizorului).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.