Crize · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele · Şcoala Vieţii

Studiaţi biologia moleculară, tovarăşi, că vă ia Dracu’!

ChaplinPurtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Ro… Ruse, părintele protoiereu Vsevolod A. Chaplin, a editat cea mai politic… pravoslavnic-corectă versiune a biologiei moleculare, redactată de Academia de Ştiinţe a Rusiei. Cu binecuvântarea Bisericii.

De pe Facebook, via Dan Alexe.

N-au precizat dacă îi vor arde pe rug pe biologii moleculari burghezi şi fascişti care nu cred în ea, sau se vor mulţumi să îi împuşte pe câţiva şi să îi trimită în Gulag pe alţii, cum au făcut pe vremea lui Trofim Lîsenko.

13 gânduri despre „Studiaţi biologia moleculară, tovarăşi, că vă ia Dracu’!

   1. bo$$, singurele mele contacte cu caracterele rusesti au fost schimbatorul de la bicicleta (XB3) si un magnetofon. Sper sa ramana asa.

   2. Cică sună unul la Financial Times şi zice cam aşa: „se spune că dumneavoastră faceţi cele mai precise analize. Puteţi anticipa şi ce se va întâmpla în caz de război cu Putin?”

    Şi ei îi răspund: „ştim deja, de aceea am tipărit preventiv ediţia Финансовая Временные, care va costa 234 de ruble şi 75 de copeici.”

   3. Daca nu te superi, cam ce treaba are Putin cu tratatul asta? Inteleg ca e tratat de MOLEKULIARNAIA BIOLOGHIA, nu de incetare/incepere a focului.

   4. El personal s-ar putea să fie prea ocupat ca să aibă vreo treabă cu biologia moleculară. Aşa încât deleagă acest domeniu prietenilor săi cei păroşi ca nişte Asterix şi Obelix: Dughin, Kirill, Chaplin…

 1. Dan Alexe este un ateu declarat – in fond un extremist anticrestin. isi raspandeste tampeniile anticrestine in masa de cititori spalati la creier.

 2. Este cert ca se lucreaza impotriva religiei Ortodoxe in scoli bazat pe agende personale si subiective in care se doreste indoctrinarea cu ateism sau alte religii in cazul in care religia Ortodoxa “nu ar avea voie” sa fie predata in scoli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.