Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Românii noştri cu care ne mândrim · Sex

Bancurile zilei

 • Știți cum invită Mihaela Răsuflescu homosexualii la masă? Zice: ”îmbuci ceva?”
 • Mihaela Răsuflescu, în studio: ”Vă rog, publicul, poftiți la locurile dumneavoastră, cei căsătoriți în dreapta, burlacii în stânga!” Unul din public: ”și homosexualii?…” Ea: ”încolonați, în spatele meu.”
 • Mihaela Răsuflescu scrie un anunţ matrimonial: „Caut un bărbat fumător, alcoolic, gagicar, escroc, mincinos, dacă se poate să-i placă şi bărbaţii, cu atât mai bine. Într-un cuplu, partenerii trebuie să aibă interese comune!”
 • Trimite unul un mail Mihaelei Răsuflescu și întreabă: cum pot să-i demonstrez soției că ”Dorian Anal” din telefonul meu nu e ce crede ea, ci e șeful de serviciu de la Analize?
 • Sondaj de opinie pe blogul Mihaelei Răsuflescu: ”Tu și partenerul tău de viață aveți același sex?” cu variantele de răspuns: a. ”Da.” b. ”Nu, el îl are mai mare.” c. ”Nu știu, că el stă numai cu spatele.”
 • Sfaturile Mihaelei Răsuflescu pentru homalăi: „Îţi place să fii mângâiat? Să fii atins si să fii pipăit, strivit într-o ceată de bărbaţi viguroşi? Şi să fii încins? Îţi place respiraţia celuilalt lângă urechea ta? Ia autobuzul, frăţioare!”
 • Elan Schwartzenberg zice: „În casa mea, eu fac regulile! Mihaela trebuie să fie în fiecare seară în pat la ora 22! Se conformează când e vorba de oră, dar adresa e de fiecare dată alta…”
 • Mihaela Răsuflescu ia un interviu unui cuplu de gay și până la urmă îi întreabă: ”iar în pat ce faceți?” Unul răspunde: ”cam toate chestiile pe care le cerea Dani și matale nu voiai!”

5 gânduri despre „Bancurile zilei

 1. Intrebarea este de ce nu facem nimic? De ce acceptam pasivi ce fac homosexualii si nu protestam. A facut cineva dintre noi vreo scrisoare, un manifest, orice, catre Primarie, Senat, Presedinte? Poate e vremea sa ne mobilizam. Dumnezeu va tine cont de actiunile fiecaruia dintre noi si la vremea judecatii vom si intrebati: ce ati facut cand au marsaluit homosexualii!? !? trebuie sa dati in judecata comunitatea homo-sexuala pentru ca DISCRIMINEAZA majoritatea crestin-ortodoxa prin insulte ,calomnii,si prin promovarea (inclusiv in presa)pe criterii homosexuale,discriminand astfel cetatenii ortodocsi.

 2. homosexualitatea isi are radacina in acei barbati care din diferite motive nu pot convinge o femeie sa intretina cu ei, raporturi sexuale normale.” Da de unde, televiziunea pe aici are niste prezentatori mai bine facuti si mai aratosi decat un model masculin si sunt hmosexuali pasivi; daca r fi normali, ar fi coada de femei la usa lor, n-ar trebui sa „conviga” pe niciuna.. „Homosexualismul nu e boala, e un mod diferit de a practica sexul, etc” sunt lozinci ale unor anormali, cum anomalie (nu boala) este homosexualismul; un om nascut cu 2 capete nu e bolnav, e anormal. In primul rand sunt gretosi dar si periculosi. Toate manifestarile ostentand conditia lor sodomica este un atentat la normalitate si un act de coruptie a tinerilor.

 3. Practicile sexuale nenaturale si desfraul au o trasatura comuna, aceea ca omul cauta placerea dincolo de restrictiile impuse de natura, rasa si religie. Daca ne raportam strict la obtinerea placerii, drepturile unei persoane nu trebuie sa fie mai presus de drepturile alteia. fara discernamant nu exista libertatea de a alege orientarea sexuala asa ca dreptul pedofilului echivaleaza cu incalcarea drepturilor copilului de a opta pentru ce fel de viata sexuala doreste, o legalizare a violului. Prin impreunarea pe dinapoi ca dobitoacele, oamenii se degradeaza .devin scarbosi , spurcati, decazuti de pe treapta demnitatii omenesti, departeaza de la ei pe Ingerii pazitori, manie pe Dumnezeu, si apropie de ei pe necuratii draci .aici si acum sevede cat de eult suntem pervertiti in rele .noi dogmatistii moralistii ortodocsii ceicinstiti toti cei care discutam despre cand si cum va veni sfarsitul tacem malc refuzand sa discutam despre aceste grave pacate ce ne duc in fundul iadului

 4. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.