Beware The Gunslinger!

Dinozaurian… uriașul romancier Nicolae Breban – membru al CC al PCR, USR, FCR al altor comitete și comiții – s-a ridicat din mausole… banca Academiei Române, și-a tras o gură de oxige… răsuflarea și a fornăi… declarat Gabriel Liiceanu și Horia Roman Patapievici ar trebui împușcați. Cu precizarea că la noi doar ar trebui, în timp ce în Polonia ar fi fost deja împușcați.

Ceea ce e mai puțin relevant, Polonia nu e cel mai reușit exemplu. În Rusia nu numai că ar fi fost deja împușcați sub zidul Kremlinului, dar la aceeași oră la care ar fi picat ei pe caldarâm, asasinul cecen ar fi fost la poliție, semnând declarații cu amândouă mâinile și jurând pe Coran că tot el a pus poloniul în ceașca lui Litvinenko și i-a dat un brânci lui Berezovski să cadă cu gâtu-n laț.

Scriitoraşul cel Viteaz

”Dacă dictatura naşte genii şi sentiment
naţional, atunci să mai vină o dictatură” – Nicolae Breban, 2002 (d. Hr.?)

Anunțuri
 1. 3 Iunie 2015 la 8:07

  Iata unul din momentele in care te poti ridica linistit si intreba: Cineeee?

  • 3 Iunie 2015 la 8:53

   Viteazul şi cheliosul jurnalizd C.T. Popescu: cum cine? scriitorul aşa-zis „abisal”, aşa-zis „disident”, în fapt un peşte rotund de apă caldă şi nămoloasă, mereu cu gura deschisă, capabil, după caz, să se aplatizeze ca un calcan sau să se umfle ca un guvid, să zboare sau să se târască pe uscat. Indiferent de regimul politic, regimul său este neschimbat: caviar, cultură şi căcat, stropite cu champagne.

   😀

 2. camburu
  3 Iunie 2015 la 9:41

  stiti ce inseamna, un om de cultura sau un scriitor autentic? Ce e CTPopescu? Ce e Liicheanu!?? numai buruieni in mintea romanilor! vestul este o hazna nu o civilizatie, iar Ceausescu un om neobişnuit de patriot pentru poporul lipsit de coloana vertebreal. Regimul a crescut sub protectia unui climat de siguranta,respect. suntem un popor care poate prospera decat sub opresiune.

 3. 6 Iunie 2015 la 15:29

  Ar trebui sa inramezi unele comentarii :))

  • Chandrasekar Burlescu
   6 Iunie 2015 la 19:01

   Nu e de ras. Dar averea, averea lui Liiceanu, fost propagandist ceausist patron de editura cu BMW, care se lauda cum face curse ca golanii, era de la parintii, bunicii sau vreun stramos de-al sau ? Nu din salariul de profesor e milionar! s-a imbogatit prin contracte cu ministerul educatiei cu orice guvern a fost la putere cand prea multi oameni lupta pt. a-si asigura bucata de paine pt. ei si copii lor. Sa vezi poporul asta Roman inchinandu-se la statuia lui in carne si oase.A ramas ca si Patapievici marcati de comunism unde daca lingeau bine erau adulati.

 4. 18 Iunie 2015 la 5:35

  Nu trage Brebane, sunt eu Liiceanu! Sau stai, trage, trage de timp!

 5. 6 August 2015 la 0:58

  in ritmul asta nu stiu unde o sa ajunge… Si totusi istoria se repeta, zic eu.

  • Kathy Bates
   6 August 2015 la 8:24

   Cam aşa ceva. Breban de la C.C. al P.C.R. îl împuşcă pe Patapievici de la I.C.R.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: