Crize · D-ale României de ieri şi de azi · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele

Chemaţi minerii, ne invadează liberaştii!

liberast

De pe Facebook, via Dan Alexe.

Cică liberaştii ăştia au plete, umblă cu dolari şi se fut în cur unii pe alţii fără alifie pe lângă fântâna de la Piaţa Universităţii, au BMW Ursuleţ tunat, poartă animal print şi beau cafea pe Dorobanţi*

* – expresia „liberast” a fost inventată în 2007, pe vremea bulei imobi… petrolului, nu în 2015. Antonimul e „Putzriot” (поцтреот). Adică unul care se crede patriot, dar e doar un sugător de Pu…tin, Vladimir V.

4 gânduri despre „Chemaţi minerii, ne invadează liberaştii!

  1. Eu una, sunt de parere ca, raul cel mai mare vine odata cu acesti occidentali ! Promovarea Homosexualilor, denigrarea familiei, denigrarea religiei noastre crestin-ortodoxe.
    Ne-au scos istoria noastra, din manualele de invatamant, ne exploateaza ca pe niste sclavi. Iar noi, acceptand asta, dorindu-ne asta, le dam mana libera!

  2. Si de ce asa n-ar trebui sa fie si la noi in romania si in fiecare tara din UE? Putin protejeaza Europa de o societate depravata si pornografie cu animale , extrem de raspandita in tarile salbatice nordice. Diferenta dintre canibali si homosexuali este ca desi si unii si altii sunt bolnavi pedepsiti sunt numai primii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.