Crize · D-ale Bucureştiului · D-ale României de ieri şi de azi · Mitocănia salvează România · Politică · Românii noştri cu care ne mândrim

Umanitate să fie, dac-o cer interesele partidului!

Cu puţină vreme în urmă, fostul Preşedinte Ion Iliescu a fost pus sub acuzare pentru crimă împotriva umanităţii. Pentru că a pus să se spargă nişte capete cam pletoase de tineri ochelarişti cam drogaţi, undeva într-o piaţă mai afumată. Nu se jucau meciuri pe acolo şi nici de tineri suporteri cu fular nu era vorba. Doar se punea în practică proverbul scoţian favorit al lui Stalin: nu poţi să faci omletă fără să spargi ochelar…ăăă, ouă.

Un martor al evenimentului, pe numele său CeTePeu, care a scăpat din el cu ambele ouă intacte, spune că executanţii veniseră chitiţi să caftească oameni, nu puteau să plece nesatisfăcuţi, voiau sânge, să plece cu un trofeu de sânge.

Acelaşi martor care era şocat că steliştii voiau să curgă sânge de câine spurcat prin Ştefan Cel Mare când era meci cu Dinamo. Un martor mai chelios de felul său.

cetepel

Acelaşi martor care s-a speriat – precum Dracul de tămâie şi precum Sataniel Preafericitu de ANAF – când a ajuns la Tokyo şi le-a văzut pe fetele din Harajuku, cu coama lor neagră şi aspră de japoneze vopsită în roz. Probabil pentru Chelu’ nostru obiceiul vopsirii în roz era un fel de boală. Creată în laboratoarele de sub Area 51 şi răspândită prin hamburgeri contaminaţi cu viruşi modificaţi genetic, să distrugă fiinţa naţională a poporului japonez ortodox, dac, muncitoresc şi ţărănesc.

Asta îmi aduce aminte de rotundul Habarna… Arhi şi tovarăşii lui. Care azi sunt oripilaţi de felul în care s-au spart capete de ochelarişti, pletoşi, intelectuali şi alţi membri ai umanităţii. Şi scârbiţi de modul în care se interzice Halloweenul altor membri ai umanităţii. Azi. Când ei erau cei care îi ameninţau şi îi batjocoreau pe emo, automobilişti, clubberi şi alte personaje de Halloween, erau tot oripilaţi, Arhi a zis-o cu tastatura lui. Dar mai puţin.

Disclaimer: în ultimii ani ai lui Ceaşcă şi primii 3-4 ani după Loviluţie, „tinerii” în general erau detestaţi. Indiferent de şcoala absolvită, meseria pe care o practicau, sau nu o mai practicau după ce a început să pice industria, de cum erau îmbrăcaţi sau cum se comportau în public. „E tânăr”, „băiatul ăla” etc erau stigmatele clasei inferioare, te făceau suspect de la prima vedere. Dacă mai erai şi necăsătorit, în ochii zombilor de la uşa blocului erai ultimul rahat, derbedeu, poponar, analfabet, drogat, parazit, fără căpătâi. Într-o astfel de atmosferă încărcată, e de ajuns o scânteie: hai să facem ordine, cu IMGB şi minerii!

3 gânduri despre „Umanitate să fie, dac-o cer interesele partidului!

  1. Aurelian Pavelescu, omul mic cu cap mare şi prost, zice cam aşa:

    „Decretarea de doliu naţional de către guvern, la cererea preşedintelui României, nu este justificată. Doliul naţional se decretează atunci când se consemnează, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru ţara, popor, naţiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre aşa ceva. […] în Bucureşti sunt sute de astfel de cluburi, în care regăsim, în fiecare săptămâna, sute de mii de tineri, care cultivă un fel de anarhism, în mare majoritate în exces, consum de alcool, nicotină, chiar droguri, în ritmuri demenţiale, cu sonor la maxim, care zguduie creierul, la propriu. într-un asemenea club, orice dialog este imposibil, pentru că nu se poate vorbi nici măcar la ureche. Totul este dominat de febră violenţei, exchibitionismului şi sexului. Cine sunt ţinerii aceştia, cine sunt părinţii lor, încotro se îndreaptă, ce vor? Anarhie. Va asigur că pe niciunul dintre aceştia nu-i veţi găsi în biblioteci şi nici la biserici. Spectacolul acestor cluburi este, de fapt, un pretext pentru o adevărată promiscuitate în care tinerimea română (o parte) s-a afundat”

    Iar CTP, omul mare cu cap chel, răspunde că Pavelescu e ticălos.

    Dar fetele cu păr roz, băieţii cu cioc şi geacă de piele, şi alte specimene favorite de-ale lui CTP, ce sunt? După clasa muncitoare religioasă, care l-a pus pe Preafericilă în locul lui Ceauşescu, sunt satanişti, drogaţi, jegoşi, păduchioşi, beţivi, boschetari, curve şi etnobotanişti. Dar CTP e ateu ca Stephen Hawking, aşa încât pentru el sunt altceva.

  2. Unul din simbolurile satanice este chiar steaua (pentagrama) care este pe stema comunistilor si marxistilor. Ca si 1 mai, o prelungire a Noptii Valpurgiei (noaptea de 30 aprilie spre 1 mai), marele sabat demonic anual in care participantii, paganii de odinioara, intrau in comuniune cu diavolul. Generatiile actuale sunt cum sunt deoarece ele sunt rodul a ceea ce noi adultii le oferim. Halloween a devenit un fel de sarbatoare oficiala a tuturor satanistilor, drogatilor si deviantilor sexuali. Sarbatoarea asta paganeasca n-are nimic crestin in ea. Rusii eliberati de dictatura ateista a comunistilor au fost impotriva si n-au mai acceptat asemenea desfasurare hidoasa de forte malefice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.