Crize · Mahalaua de lux · Politică · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim

Terorismul low-cost

4210406670_muslim_pope_2_xlarge

Cică zbura un avion low-cost prin Europa şi un sirian păros şi bărbos precum Alexandr Dughin scoate cuţitul ceramic, îl pune la gâtul stewardesei şi zice într-o franceză perfectă învăţată la Grande École: „Spune-i pilotului să ne ducă la Paris, altfel îţi iau gâtul!”

Ea: „Sir, vă anunţ că nu se poate.”

Îmbăsmălitul: „Ce nu se poate, spune-i să ne ducă la Paris, că vă tai unul câte unul!”

Ea: „Nu se poate, fiindcă e în spate un ungur cu o bombă, şi el vrea la Târgu Secuiesc.”

9 gânduri despre „Terorismul low-cost

  1. Mai degrabă situaţia din România condusă de cocalari (de la Regele Carol al II-lea la Victor Ponta şi trecând prin Ceaşcă şi Dej, toţi şefii politici au fost cocalari) e atât de ridicolă încât orice eveniment e o poantă şi orice poantă îşi găseşte proba în realitate.

  1. Ştiau că primul lucru pe care îl învață copiii francezi la școală e cum să spună ”Mă predau” în germană, şi al doilea „Nu trageţi, tovarăşi” în arăbeşte.

  2. Stii ce invata francezii la scoala? ca Franta e cea mai tare tara de pe planeta in afara poate de america; nici macar nu stiu unde exista pe glob tari precum Romania. Nici macar nu li se cere sa stie lucruri de cultura generala pe care orice roman simplu le stie.

 1. Nu poti fi de acord cu ce se intampla in Franta. O tara care a legalizat casatoriile intre poponari si lezbiene. Este strigator la cer, la propriu si la figurat. Trebuie luptat impotriva acestei societati degenerate. Viata anormala de astazi poate fi caracterizata ca fiind rasfatata si imbuibata, neconforma principiilor stricte ale comportamentului crestin. La musulmani nu s-a auzit si nu am auzit niciodata de vreun caz de pedofilie sau incest cat am auzit la noi.

  1. Bună asta… la musulmani se căsătoresc fetele de la 12 – 13 ani sau se vând precum vitele în târg. Iar un bărbat poate să aibă mai multe soţii. Normal, ei nu consideră asta nici pedofilie, nici incest, că aşa le zice Mahomed.
   Apropo de principii creştine, oare popii ăia catolici care violau băieţii prin Italia şi America o făceau întru morala creştină? Sau ăia ortodocşi care au crucificat o măicuţă la Tanacu, au făcut-o pe baza principiilor stricte ale comportamentului creştin?

   Nu ştiu de ce am impresia că problemele Franţei (şi Angliei, Belgiei şi altor foste imperii coloniale) se trag tocmai de la coloniile de prin diverse ţări arabe şi africane… normal că ăia au ajuns cetăţeni francezi/englezi/belgieni, dar au rămas cu metehnele lor.

   Aşa că problema că în Franţa, Anglia şi alte ţări se acceptă căsătoria gay… nu e, de fapt, o problemă. Homosexuali şi lesbiene există de când lumea şi pământul, deşi au fost dintotdeauna discriminaţi… de exemplu, homosexualii nu au voie să doneze sânge, chiar dacă au un partener stabil. În schimb, prostituatele pot dona sânge, nu-s considerate categorii de risc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.