D-ale Bucureştiului · D-ale României de ieri şi de azi · Mahalaua de lux · Maşinile noastre pe care le iubim · Mitocănia salvează România · Românii noştri cu care ne mândrim

Știați că…?

07a49_audi_01

 •  Se anchetează un accident în care mașina a fost arsă în întregime. Procurorii au identificat marca Audi și modelul Q7 fiindcă pe  locul unde a fost șoferul era un lanț gros de aur.
 • Sună unul la un dealer de Audi și spune: ”Săru’ mâna, cuconiță, trăi-ți-ar familia, mânca-ți-aș gurița ta…” iar tipa îi răspunde: ”Mda, am înțeles – vreți un Q7 alb, nu?”
 • După accident, un șofer de Q7 se plânge: ”Am claxonat cât am putut, am dat și flashuri, dar copacul nu voia să se dea la o parte din drum!”
 • La un McDonald’s era o coadă cu 20 de roți și un IQ total de 100. Veniseră 5 băețași cu Q7 la un prânz de afaceri.
 • Stătea un Q7 la semafor și trece pe lângă el un invalid în scaun cu rotile. Tipul cu Q7: ”Cât bagă ăla la oră?” Invalidul, cu năduf: ”2 km/h, boule!” Ăsta din Q7, mirat: ”Păi nu ajungi mai repede pe jos?”
 • Un Q7 are bi-xenon cu auto-leveling, leduri, proiectoare și încă o pereche de proiectoare. S-au gândit că va fi condus cu ochelari de soare noaptea.
 • Se întâlnesc doi băețași dați cu gel la o șaorma. Unul zice: ”Știi ce banc cu Q7 am auzit?” Celălalt: ”Ai grijă, băi, eu am Q7!” Primul: ”Ahaa… o să ți-l spun mai rar și de 2 ori.”
 • Vine un băețaș cu Q7 la un hotel de 5 stele cu all-inclusive, apasă pe buton, vine liftul, el se așază în ușa liftului și așteaptă. Recepționera face: ”Pot să vă ajut, s-a defectat ceva la lift?” El: ”Ăăă… mai aștept 4 inși. Aici scrie că e lift pentru 5 persoane.”

Disclaimer: Toate glumele cu Q7 sunt rezultatul unui paradox temporal. Au fost inventate cu 30 de ani înainte ca primul Q7 să iasă din fabrică. De către unii care nu știau românește.

3 gânduri despre „Știați că…?

  1. Au baftă între 2006 şi 2016 cu românii, cu ţăranii şi cu ţiganii.

   Dar glumele au fost inventate cu 30 de ani înainte să fi apărut primul Q7 şi aveau ce aveau cu unii care nu erau români şi nici ţigani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.