De la lume adunate

 • Alina Gorghiu vrea să-i oblige pe bolnavii de cancer să îşi plătească tratamentul. Aceştia i-ar plăti în schimb înmormântarea ei.
 • Cică ar exista 10 diferenţe posibile între femeia pe care un bărbat o iubeşte şi cea cu care face sex. Spre exemplu, în al doilea caz, orele petrecute cu ea se plătesc.

connect-r

Anunțuri
 1. 10 Februarie 2016 la 19:53

  Alina Gorghiu mai are niste ani pana sa invete lectia tacerii (culmea, cu 7-8 ani in urma, cand oferea consiliere in sectorul 5, chiar i-ai fi dat credit politic – ei, nu legilor scrise pe branci).

 2. Tybi
  10 Februarie 2016 la 21:23

  Connect-R un tigan ordinar. Pe mine, vorbind foarte serios, ma deranjeaza. Mi se pare scarbos, slinos, rusinos. Dupa ce ca e tigan parvenit analfabet n-a ramas la hip hop, ci s-a dat la dance si mai stiu eu ce, mare artist.

  • 28 Februarie 2016 la 10:50

   Ahem, pentru că și tu dacă ai putea face o reconversie profesională care să-ți facă salariul de vreo 5 ori mai mare, așa, ai zice PAS. Ce ne mai place să fim ipocriți, au.

 3. 12 Februarie 2016 la 7:51

  ba, de ce esti ma rautacios? ce-ai cu Connect-R? :))) si ia nu mai injurati tiganii ca e oameni si ei :))

  • 12 Februarie 2016 la 8:54

   Eu n-am nimic cu Connect-R. El are ceva cu ceilalţi. Sau, cum ar fi zis Cantemir, e un înţelept pus pe gâlceavă cu lumea 😛

   • 19 Februarie 2016 la 9:03

    Nu stiu daca ai observat, dar indiferent de etnie, orientare sau religie, toleranta creste odata cu succesul si contul din banca 🙂

 4. 4 Martie 2016 la 8:21
 5. DBianca
  16 Mai 2016 la 10:46

  nu tiganii au adus romania in starea in care e! nu spun ca nu ar fi si tigani vinovati, dar sunt prea marginalizati, toata lumea certata cu legea poate spune ca e tigan, care nici acum nu stiu ce inseamna

 6. uimit
  17 Mai 2016 la 12:27

  Soros plateste o gramada de bani peste tot in lume ca sa traiasca extrema stanga. Tigani, unguri, ucrainieni, africani sunt luati in brate, tiganii au numai drepturi si celelalte popoare din Europa sunt obligate sa-i intretina, iar romanii sunt umiliti in tara noastra!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: