Crize · D-ale Bucureştiului · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim · Sex

De la lume adunate

  • Alina Gorghiu vrea să-i oblige pe bolnavii de cancer să îşi plătească tratamentul. Aceştia i-ar plăti în schimb înmormântarea ei.
  • Cică ar exista 10 diferenţe posibile între femeia pe care un bărbat o iubeşte şi cea cu care face sex. Spre exemplu, în al doilea caz, orele petrecute cu ea se plătesc.

connect-r

9 gânduri despre „De la lume adunate

  1. Alina Gorghiu mai are niste ani pana sa invete lectia tacerii (culmea, cu 7-8 ani in urma, cand oferea consiliere in sectorul 5, chiar i-ai fi dat credit politic – ei, nu legilor scrise pe branci).

  2. Connect-R un tigan ordinar. Pe mine, vorbind foarte serios, ma deranjeaza. Mi se pare scarbos, slinos, rusinos. Dupa ce ca e tigan parvenit analfabet n-a ramas la hip hop, ci s-a dat la dance si mai stiu eu ce, mare artist.

    1. Ahem, pentru că și tu dacă ai putea face o reconversie profesională care să-ți facă salariul de vreo 5 ori mai mare, așa, ai zice PAS. Ce ne mai place să fim ipocriți, au.

  3. nu tiganii au adus romania in starea in care e! nu spun ca nu ar fi si tigani vinovati, dar sunt prea marginalizati, toata lumea certata cu legea poate spune ca e tigan, care nici acum nu stiu ce inseamna

  4. Soros plateste o gramada de bani peste tot in lume ca sa traiasca extrema stanga. Tigani, unguri, ucrainieni, africani sunt luati in brate, tiganii au numai drepturi si celelalte popoare din Europa sunt obligate sa-i intretina, iar romanii sunt umiliti in tara noastra!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.