Crize · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Presa noastră cea de toate zilele

Europa teroristului fericit

După atentatele de la Bruxelles, Angela Merkel e furioasă, îngrozită, cu ghearele scoase de parcă ar fi călcat-o un terorist pe coadă. Şi hotărâtă să învingă terorismul.

Planul ei e să-i facă pe terorişti să moară de râs.

merkel-harap-alb

20 de gânduri despre „Europa teroristului fericit

 1. mi se pare ca problema este mult mai grava; cred ca societatea europeana este si ea bolnava ca nu are taria de caracter sa respinga virusi periculosi ca homosexualitatea, drogurile, lipsa de respect fata de autoritatea civica si in loc sa-i izoleze si sa-i trateze,ii lasa liberi sa se exprime. Pentru musulmani a pingari, batjocori harul si lumina lui Isus ori Budha ori Mohamed nu se iarta.

 2. Se duce Bulă la sex shop şi cere o femeie gonflabilă.

  Vânzătoarea: – Albă sau neagră?
  Bulă: – Albă.
  Vânzătoarea: – Musulmană sau nu?
  Bulă, uluit: – Are vreo importanţă!?
  Vânzătoarea: – Are… dacă e musulmană şi ajungeţi cu ea într-un aeroport, se umflă singură şi explodează!

  1. Cine, coana Angela? Nu e. Nici cu 40 de ani în urmă nu era. Nu a mai trecut prin tinereţe şi maturitate, s-a născut direct babă 😀

   Silvio Berlusconi: „La Merkel? Una culona inchiavabile!”

   1. Eu sincer sa fiu o tot banuiesc de o sexualitate incerta, dar cum la nemti multe din muierile lor zici ca sunt corcite cu ursi … nu ma mai dau cu parerea in nici un sens! 😀

 3. berlusconi jegos ca cristi borcea. o femeie adevarata trebuie sa arate ca o femeie, cu demnitate, nu cine stie ce pitzi schiloada de abia sta in picioare cu niste baloane de silicon de zici ca vine potopul. tzoapele tunate ca ajung in emisiuni si celebre si cu fotbalisti si in masini de fotbalisti si prin vacante. ce-ar zice elevii daca ar veni profesoara la catedra cu silicon colo, o buza de peste dincolo, fata tatii cu sclipici vopsita de sus pana jos ca udrea!??……

 4. Cred ca o parte din comentatorii tai ti-au descoperit rezerva de droguri usoare (partea pe care n-a ingerat-o Cheloo).

  Altfel, sunt al naibii de curios cata rabdare o sa mai aiba populatia cu actualul „razboi impotriva terorii”.

  1. Războiul împotriva terorii e o gogoaşă. Un conflict armat scoate la iveală deficienţele care existau deja în societate, dar pe timp de pace au un impact prea mic ca să fie vizibile.

   În perioada 1971-1991, numărul de atentate teroriste era de 10 ori mai mare. Dar publicul nu avea o motivaţie să se apropie de terorişti. „Palestinienii” sau „libienii” erau ceva îndepărtat, incert, un fel de extratereştri.

  1. Şi a contestat cineva asta? Am spus eu că n-ar fi fost împământeniţi de una, două sau trei generaţii în ţările respective?

   Poate că asta e de fapt lucrul cel mai grav. Că îţi va da în cap în Franţa manelistul Salam ab-del-Salam, franţuz cu drepturi depline. La fel de franţuz pe cât erau români naţionalişti daci şi vârcolaci polonezul Corneliu Zelea Codreanu şi aromânii Caranica şi Belimace, crescuţi în viaţa publică de alt aromân, Nae Ionescu.

   1. Spunea cineva ca, pe langa ideologia puerila (care a atras zeci de personalitati ale vremii), o alta mare problema a miscarii legionare era faptul ca au introdus asasinatul politic si actele de terorism „local” pe o scena politica inca tanara…

   2. Si ce conteaza? Ei protejau societatea crestina, in fata comunistilor, occidentalilor, si sovieticilor. Au fost sa lupte in Spania pentru crestinismul european.
    stiti ce spun traditiile crestine? femeile nu trebuie sa poarte pantaloni, trebuie sa poarte fusta, si nu mini; femeile nu trebuie sa se machieze, vopseasca, penseze, tunda, sa se epileze etc…sa etaleze sanii in public sa flirteze prin baruri sau sa danseze desucheat!
    Ortodocsii au fost impotriva plagilor occidnetului, homosexualii, avortul, desfranarea, divortul, proasta educatie a copiilor, care nu au pic de bun simt.

 5. Spunea Florin Constantiniu, citând şi el pe alţii. Acei alţii, întâmplător, erau „foşti”, proveniţi din regimul burghezo-moşieresc şi care vorbeau în anii 1990.

  Dacă pui la un loc ceea ce spun martorii vremii, de la vagabondul Panait Istrati până la politicianul Grigore Gafencu, asasinatul politic şi terorismul local nu au fost introduse de nimeni, erau dintotdeauna. Cine era „instigator” sau „agitator” îşi lua un glonţ în ceafă şi era aruncat într-o râpă.

  1. Cam in perioada aia a fost institutionalizata treaba si preluata de presa ca fiind „un fenomen”. Sa nu uitam ce „eroi” a generat perioada, incepand de la varful ierarhiei :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.