D-ale României de ieri şi de azi · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Presa noastră cea de toate zilele · Românii noştri cu care ne mândrim

„Noi în anul 2000…”

Un elev român a murit după ce a fost bătut cu pietre în curtea unei şcoli.

O femeie româncă a fost înjunghiată din gelozie (sau o fi fost din motive de onoare?…) în magazinul unde lucra.

Un jurnalist român a descoperit că ţărăncile românce poartă şi ele un fel de hijab. Asta dacă mai era nevoie de indicii subtile şi obiceiul închinării cu fundu-n sus nu era destul de vizibil. Pe lângă comentariile publicului votant legate de spânzurătoare, tortură, tragerea în ţeapă, castrare, gazare, burqa şi Legea Sharia.

Lucruri care ar fi puţin cam surprinzătoare chiar şi pe vremea legionarilor, fiindcă ei erau în stare de multe, dar la burqa şi Legea Sharia nu s-ar fi gândit.

Se vede că 500 de ani sub stăpânirea turcilor au lăsat la fel de multe urme în moravurile noastre pe cât au făcut-o în Orientul Mijlociu.

Ortodocsii si musulmanii

5 gânduri despre „„Noi în anul 2000…”

  1. Si inca ar mai fi posibil sa aiba loc astfel de evenimente neplacute, poate chiar lucruri mult mai grave. E pacat ca toate acele urme lasate de stapanirea otomana sunt doar astfel de apucaturi violente.

    1. E foarte posibil. De către unii purtând pană de cocoș la pălărie.

      Cu micul amendament că nepoții dictachiorului Orbán Viktor, indiferent câte pene de cocoș ar purta, împreună cu cruci, săgeți și altele pe măsură, nu au pomenit vreodată de pietre, săbii pe stadioane și Legea Sharia. Ba chiar, după Festivalul Sziget și cariera unor unguroaice de renume de la Cicciolina încoace, se pare că fac tot posibilul ca nici să nu se pomenească în viitor. De, ei au stat sub turci, sau aplecați după săpun când veneau turcii, numai vreo 160 de ani.

      Românii noștri verzi (care, de la Ceașcă încoace, sunt cam roșii) au alte opinii. Legate de hijab, burqa, relațiile sociale și familiale tradiționale, moravurile Arabiei Saudite, sex, divorț, pedepse care implică pietre, tăieri de mâini și alte organe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.