Ziua Limbii Române

Astăzi e ziua limbii române. Are grijă să ne reamintească asta însuşi Eugen Simion, expert în mânuirea limbii (adică în rimjob) în decenii de carieră.

Fiindcă Moldova nu e România, are o istorie proprie și un destin propriu, la ei se aniversează astăzi Limba Noastră. Adică a lor, că se pare că a noastră nu e. E proprietatea lor exclusivă, limba moldovenească.

Fetele de la ei, la fel de pricepute în mânuirea limbii pe la Xhamster şi Redtube, le transmit mesajul lor românilor şi europenilor deopotrivă, cu limba. Adică se învineţesc la limbă când le spune cineva că vorbesc limba română.

mumu-limba-romana.jpg

Anunțuri
 1. 6 Septembrie 2016 la 7:03

  Asta a fost o tentativa de a rascoli toate tipurile de troli in acelasi timp 🙂 ?

 2. 6 Septembrie 2016 la 7:25

  Cică Eugen Simion şi cu Nicolae Breban ar putea da lecţii în privinţa răscolitului cu limba, de se sperie până şi fetele din „2 Girls, 1 Cup”.

  • 8 Septembrie 2016 la 8:42

   Nu mai stiu ce voiam sa raspund, dar n-am apasat bine 😛 (noroc cu limba romana, care mi-a permis sa scriu comentariul asta).

  • marian
   8 Septembrie 2016 la 11:39

   Romania este azi la cheremul securistilor si turnatorilor . Chestia cu comunismul tine de propaganda securista dirijata in folos personal.

   • 13 Septembrie 2016 la 5:15

    Sigur, „comunismul romanesc” :))

 3. 6 Septembrie 2016 la 9:05

  Eugen Simion avea limba albastra? :)))

 4. NT
  6 Septembrie 2016 la 9:24

  Moldovenii sunt foarte religiosi si cultura Republicii Moldova fuzioneaza cu religia Ortodoxa. Ce le-au adus romanii? europarlamentarii din Romania au sustinut casatoriile intre homosexuali aproape 90%. Pe cine reprezinta oamenii astia? Unora le-am mai dat o sansa, dar ne-au dezamagit si de aceasta data, niste tradatori.

 5. flori
  8 Septembrie 2016 la 11:27

  In loc de recunoastere si redarea demnitatii fostilor detinuti politici si noua, ca popor, statul roman ne-a dat o lege care recunoaste toate sentintele tribunalelor bolsevice, apara tortionarii si comunismul si ii condamna a doua oara pe cei care au luptat pt noi si Romania. Nici nu trebuie sa ne scandalizam cunoastem ce urmeaza de la Sfintii Martiri care ne-au atentionat despre inversunarea bolsevicilor impotriva ortodoxiei .

 6. asahin
  14 Septembrie 2016 la 11:28

  Acest articol este mizerabil, ce face este sa sporeasca si mai mult ura artificiala a oamenilor cand vine vorba de relatiile dintre rusi, romani si moldoveni. Aceste persoane nu isi dau seama ca Moldova e Moldova si Romania nu este SUA. Nu poti sa le compari. Romania nu mai apara conceptia crestina despre familie, ordinea sociala traditionala, copiaza ce e rau in Vest (Europa) si nimic din ordine sau disciplina!

  • 15 Septembrie 2016 la 7:16

   E puţintel comic să îi dai ca exemplu de ordine şi disciplină pe cei care au inventat rakeţii şi contrabanda.

 7. Snoe
  25 Septembrie 2016 la 21:34

  As propune ca tov Simion precum si alti tovarasi care au pus umarul la dictatura ateista a comunistilor si marxistilor sa isi ceara scuze intregii natiuni romane si sa nu ne mai tulbure zilele

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: