D-ale României de ieri şi de azi · De ce iubim femeile · Mahalaua de lux · Mitocănia salvează România · Politică · Românii noştri cu care ne mândrim

Ziua Limbii Române

Astăzi e ziua limbii române. Are grijă să ne reamintească asta însuşi Eugen Simion, expert în mânuirea limbii (adică în rimjob) în decenii de carieră.

Fiindcă Moldova nu e România, are o istorie proprie și un destin propriu, la ei se aniversează astăzi Limba Noastră. Adică a lor, că se pare că a noastră nu e. E proprietatea lor exclusivă, limba moldovenească.

Fetele de la ei, la fel de pricepute în mânuirea limbii pe la Xhamster şi Redtube, le transmit mesajul lor românilor şi europenilor deopotrivă, cu limba. Adică se învineţesc la limbă când le spune cineva că vorbesc limba română.

mumu-limba-romana.jpg

12 gânduri despre „Ziua Limbii Române

    1. Romania este azi la cheremul securistilor si turnatorilor . Chestia cu comunismul tine de propaganda securista dirijata in folos personal.

  1. Moldovenii sunt foarte religiosi si cultura Republicii Moldova fuzioneaza cu religia Ortodoxa. Ce le-au adus romanii? europarlamentarii din Romania au sustinut casatoriile intre homosexuali aproape 90%. Pe cine reprezinta oamenii astia? Unora le-am mai dat o sansa, dar ne-au dezamagit si de aceasta data, niste tradatori.

  2. In loc de recunoastere si redarea demnitatii fostilor detinuti politici si noua, ca popor, statul roman ne-a dat o lege care recunoaste toate sentintele tribunalelor bolsevice, apara tortionarii si comunismul si ii condamna a doua oara pe cei care au luptat pt noi si Romania. Nici nu trebuie sa ne scandalizam cunoastem ce urmeaza de la Sfintii Martiri care ne-au atentionat despre inversunarea bolsevicilor impotriva ortodoxiei .

  3. Acest articol este mizerabil, ce face este sa sporeasca si mai mult ura artificiala a oamenilor cand vine vorba de relatiile dintre rusi, romani si moldoveni. Aceste persoane nu isi dau seama ca Moldova e Moldova si Romania nu este SUA. Nu poti sa le compari. Romania nu mai apara conceptia crestina despre familie, ordinea sociala traditionala, copiaza ce e rau in Vest (Europa) si nimic din ordine sau disciplina!

  4. As propune ca tov Simion precum si alti tovarasi care au pus umarul la dictatura ateista a comunistilor si marxistilor sa isi ceara scuze intregii natiuni romane si sa nu ne mai tulbure zilele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.