Românii sunt un popor bun şi cinstit

Asociaţia Medicală Creştină Christiana pretinde, printre 7 paragrafe de ameninţări subtile, că românii sunt un popor foarte blând şi cumsecade. Chiar şi atunci când nu sunt din Vaslui şi nici din Brăila lui Panait Istrati.

romanii-gay

 

Anunțuri
 1. Ghita Bizonu'
  22 Octombrie 2016 la 8:33

  Kathy Bates
  ref mes http://www.contributors.ro/cultura/ini%c8%9biafrica-pentru-familie/#comment-295411
  de prin 1993, autorităţile şi clasele sociale privilegiate de atunci (profesorii, conducerea întreprinderilor de stat, poliţiştii etc) făceau adevărate crize de isterie când era vorba de introducerea computerelor, ai fi zis că luaseră amfetamine. Au început să se calmeze când venit guvernarea CDR la sfârşitul lui 1996, Sigur sigur? Nu de alta dar mi-am castigat painea cu calculatorul… si asta din anii 70 ! Si chiar daca uni erau s azicme „reticenti” (adica dpreau sa poa face unele manarii) nu am intalnit „adevărate crize de isterie ” .. Niic una. Insa am intalnit prea multi prostu cu diploma universiatra care nu stiu sa dicearna intre fictiunile din Star Treck sau mai bine Andromeda Ascendens si relitatea mai prozaica a calculatoarelor de azi. Asa ca nu stiu cine face spume

  • 22 Octombrie 2016 la 10:19

   E foarte posibil. Dar nici 486, nici Pentium I şi nici Celeron nu sunt bombe biologice cu HIV, nu te pot înfometa şi bate de 2-3 ori pe zi şi nici arde la cuptor. Astfel încât, deşi posibil, e foarte puţin relevant.

 2. 23 Octombrie 2016 la 7:19

  S-au propus mai multe unităţi de măsură pentru gradul de civilizaţie al unui popor: felul în care tratează pe cei mai slabi (animale, copii, femei, bătrâni, străini, refugiaţi), consumul de săpun sau pastă de dinţi, bunăstarea materială, calitatea infrastructurii…
  Bunul şi cinstitul popor român se plasează pe ultimul loc din Europa, indiferent de etalonul pe care l-am folosi.
  Dar dacă luăm în considerare cantitatea de ură produsă pe cap de locuitor, probabil că suntem printre primii în lume.

  • 23 Octombrie 2016 la 8:59

   Un rromân adevărat (verde cum e steagul PCR, geto-dac vârcolac precum țig…indianul Dan Puric și creștin-ortodox precum comunistul Ceaușescu), are ca unitate de măsură a civilizației țepeșul. Subdiviziunea unui țepeș e un bourean.

   • Mihail Lungu
    23 Octombrie 2016 la 10:22

    Bourean sună prea drăguţ.
    BTW: ai mulţi admiratori pe-aici. Cum scrii un comentariu, văd eu, cum primeşti un minus.

   • 23 Octombrie 2016 la 11:57

    Numai fiindcă trăim în 2016 și astfel pentru cei citați mai sus e mai complicat să dea o țeapă de lemn în cur. Sau, de ce nu, un rug de lemne bine uscate și mânjite cu pucioasă.

  • 23 Octombrie 2016 la 10:03

   Noi încă nu ne calificăm pentru o unitate de măsură a educației…

   • Mihail Lungu
    23 Octombrie 2016 la 10:24

    Educaţia noastră este deci, adimensională? Dacă asta ai vrut să spui, ai spus-o bine!

   • 24 Octombrie 2016 la 12:38

    Da, dar nu e si atemporala, din moment ce expira instant.

   • Mihail Lungu
    24 Octombrie 2016 la 16:00

    Tâmpenia electoratului român (oare are şi asta vreo legătură cu civilizaţia?) este însă incomensurabilă, dacă SPD şi ALDE întrunesc împreună 44%. Spune un sondaj recent. Îmi vine să emigrez din nou.

   • 24 Octombrie 2016 la 16:25

    Dacă ar fi fost într-adevăr SPD, mai era o speranţă să avem premier pe Sigmar Gabriel 😀

   • Mihail Lungu
    24 Octombrie 2016 la 16:38

    Unu la zero pentru subacvatici.

 3. ruxandra
  23 Octombrie 2016 la 19:27

  Ce legatura are cu Panait Istrati?

  • 24 Octombrie 2016 la 5:52

   Bine…cred ca putea folosi si „Braila lui Terente” dar deja discutia avea conotatie sexuala, asa ca, mai bine Panait. Doar zic..

  • 24 Octombrie 2016 la 6:51

   „Celelalte prietene, care veneau să trândăvească la bucătărie și să se plângă, nu erau decât niște nenorocite. Măritate între optsprezece și douăzeci de ani, când ajungeau pe la douăzeci și cinci, păreau să aibă patruzeci. Mizeria lor intimă nu mai putea aproape să miște pe nimeni. Era drama veșnică a majorității femeilor de la mahala, care se mărită din dragoste cu un hamal sau cu un căruțaș din port.
   Tânăra căsnicie mergea bine, atâta timp cât biata zestre nu era cu totul risipită și atâta timp cât copiii nu apăruseră încă, adică vreun an. Apoi nașterile începeau să curgă, „anul și găvanul”. Tânăra măritată se vestejește numaidecât. Frumusețe și cochetărie, rămân o amintire chiar înainte ca cinci ani de la căsătorie să se fi împlinit, în vreme ce bărbatul pare mereu flăcău.
   Atunci ei întoarce spatele nevestei, urâtă și murdară, își caută amante sau aleargă prin „tractiruri”. De băut a băut întotdeauna, ca orice om, dar acum el se pune să bea în fiecare zi. Mizeria se instalează în cămin, odată cu dușmănia, certurile și bătaia. Femeia nu mai e decât o biată cerșetoare, care fuge în miez de noapte, cu ultimul născut în brațe, ascunzându-se pe la vecini ca să scape de mânia soțului bețivan.
   Nenorocitele astea nu mai aveau nici un pic de energie ca să se revolte. Se resemnau ca niște animale.
   De cele mai multe ori, nenorocitele vegheau nemâncate, fie că așa le ordona tiranul, care cerea să fie așteptat cu masa, fie că nu îndrăzneau ele să mănânce singure. În sfârșit, când bețivanul se hotăra să se întoarcă acasă, bătându-și calul cu coada biciului și înjurând în puterea nopții, groaza ce le apuca pe sărmanele femei era mai mare decât dacă diavolul în persoană ar fi apărut în mijlocul curții.
   Istoriile de avort provocat erau cruzimi fără nume, curate barbarii. Împinse de bărbații lor să aleagă între a nu mai face copii sau să plece, bietele femei își înțepau singure uterul cu lungi andrele de împletit. Una dintre ele avu ideea năprasnică să-și vâre în organ mămăligă fierbinte. O alta preferă mămăligii o bucată de sodă caustică. Natural, hemoragii, mortale uneori, era urmarea logică”
   – Panait Istrati, Casa Thüringer, 1903

 4. boby
  31 Octombrie 2016 la 12:01

  Majoritatea homosexualilor nici nu vor sa auda de casatorie,dar masonii astia satanisti,vor sa distruga societatea bazata pe famila traditionala,normala,care procreaza,
  faceti reclama homosexualilor incercind sa ne aratati cit de extinsi sunt acesti obsedati bolnavi, ti-ai fi plimbat copii printre criminali,drogati,homosexuali,transexuali,nebuni si satanisti, prostitutie si altele!!?

  • 17 Noiembrie 2016 la 12:21

   Cică evreul satanist ateu heterosexual Mark Zuckerberg l-a deconspirat involuntar pe fratele lui satanist homosexual ungur evreu George Soros. Halal neglijenţă, domnilor!

   Susţii LGBT, îl susţii pe Soros!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: