Crize · Mahalaua de lux · Politică · Presa noastră cea de toate zilele

Gura păcătosului

Cică Președintele Donald Fridrikhovici Trump a aflat cu 6 decenii întârziere ceea ce savanții sovietici descoperiseră de mult: presa e un dușman al poporului, și alde Times New Roman și Kamikaze sunt cei mai răi dintre dușmani, că sunt niște falși și niște mincinoși!

Probabil, în viitorul apropiat, editorul șef al lui New York Times, Dean Baquet, se va sinucide în mod suspect, ultimele lui cuvinte fiind: ”Nu trageți, tovarăși”. Iar redacția de la CNN va fi luată pe sus de miliție, lumea legată unii de alții cu lanțuri și dusă în vreun gulag prin Alaska.

trump-ussr

5 gânduri despre „Gura păcătosului

    1. Circulă zvonul că, atunci când i s-au arătat filmele cu mitingurile organizate de societatea civilă, Trump ar fi zis:

      „Societatea Civilă! Câte divizii are ea?”

    2. USA știe cu cine are de-a face, doar Putin a zis cândva: Rusia poate suporta 5 atacuri nucleare și răspunde cu al 6lea. Tehnologia militară a rușilor a evoluat foarte puțin față de nivelul pe care îl aveau în epoca sovietică, fiindcă nu era necesar. În Rusia, armata are cel puțin 770 de mii de persoane. USA e un stat terorist și distructiv, prin alegerea sociopatului Trump.

  1. Evolutia lumii se face prin anumite transformarii, greu de digerat azi, dar maine, vor fi niste banalitati. Numai sorosistii si putorile care au supt pana acum, se tem de Trump!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.