Cine suntem noi

Motto: „Faptul că eşti deştept nu te face mai puţin prost.”

Un blog incorect din punct de vedere politic, care nu manifestă nici cea mai vagă urmă de interes în a fi pe placul altora şi de asta nu ţine să semene nici cu Click, nici cu OTV, nici cu Libertatea şi cel mai puţin dintre toţi cu Cancan. Astfel încât e mai bine să fim discreţi în ceea ce priveşte adevărata noastră identitate. Tăcerea e de aur, după cum au aflat deja pe pielea lor Cătălin Voicu, Victor Ciutacu şi Doru Iuga.

Fiindcă suntem incorecţi din punct de vedere politic, nu facem vreun efort de a ne proteja sub eticheta de „pamflet” pe care şi-a lipit-o cu scuipat un mare şi muşchiulos jurnalist al patriei, atunci când nu era ocupat cu penisul său inexistent printre sânii inexistenţi ai lui Carmen Brumă. Spre deosebire de el, ne protejăm doar cu prezervativul, fiindcă în cazul nostru are pe ce să stea.

Dacă totuşi vă ustură curiozitatea mai rău ca un ardei iute în fund şi nu mai puteţi dormi cu televizorul pe OTV şi berea proastă-n mână fără să ştiţi cum arătăm, uitaţi-vă după nişte cocalari.  Cocalari tâmpiţi, retarzi, sataniști, proşti, mucoşi, fără şcoală şi umblaţi numai pe la şcoli particulare, distruşi de libertate, urâţi, melteni cu gioarse, inventatori, cu WC în fundul curții, graşi, cu şapca pusă invers, agramaţi care scriu mi-au ca pisica, maimuţoi, ţigani, meşteri, crescuţi în rahatul urbanismului. Care au drept de vot, vând la butic în colţul blocului, se pişă contra vântului, sapă şanţuri, mănâncă şaorma cu berea în mâna cealaltă, spală vase cu diplomă de licenţă, trag etnobotanice şi protestează cu monede. Nu garantăm că o să ne recunoaşteţi, dar măcar aveţi o preocupare, să nu ziceţi că v-a trecut ziua degeaba la serviciu, dintr-o pauză de cafea într-un chiul şi dintr-o bârfă într-o pauză de ţigară.

PS Cine vrea să ne propună afaceri păguboase -începând cu MLM şi afilieri şi terminând cu Caritasul modern care e Forex- e rugat să o facă aici: nautilusperfectionist@yahoo.com

14 gânduri despre „Cine suntem noi

  1. tru’, tru’…

    pe mine nu mă duce capu’ prea mult, da’ mă alătur celor ce protestează împotriva ipocriziei parlamentarilor rromani şi iepuropeni (cei care fut tot ceea ce prind!).

    cu multă şi adâncă stimă,
    al Dumneavoastră,
    subsemnatul!

  2. Salon Unirii Adresa: Strada Sfanta Vineri 25, Bucuresti, Sector 3, 030205, Romania Telefon: 0748 149 599 Jovial Salon Unirii Bucuresti | Suntem un salon de infrumusetare situat in zona Unirii (Bucuresti), care vine in intampinarea clientilor sai cu servicii profesioniste de: Coafor, Frizerie, Tratamente Par, Manichiura, Pedichiura, Epilare cu Ceara, Epilare Laser, Barbering, Machiaj, Gene, Sprancene, Tratamente Faciale, Tratamente Corporale. Preturi intre: 30 si 500 RON

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.